1300 TL ikinci el telefon tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Apple'dan sonra Androide geçtim ve iki yıl azap çektim. Daha sonra tekrar Apple döndüm ve rahata kavuştum. Nedir bu Android sevdanız? 2-3 güncellemeyle telefon yavaşlığından kullanılamaz hale geliyor.
 
Apple'dan sonra Androide geçtim ve iki yıl azap çektim. Daha sonra tekrar Apple döndüm ve rahata kavuştum. Nedir bu Android sevdanız? 2-3 güncellemeyle telefon yavaşlığından kullanılamaz hale geliyor.
Siz ilk başta Apple kullandığınız için ona alışmışsınız. Ayrıca Android'in telefonu yavaşlattığı falan yok. 2 yıldır Android kullanıyorum, hiçbir sıkıntı yaşamıyorum.

Elbette İOS'da kötü değil, sadece pahalı olduğu için önermiyorum. Parasını hak etmiyor.
 
@Onur Saydam Güncelleme ile yavaşladığı falan yok, Apple fanboyluğu yapmayı bırak, gören Android 7/24 kasıyor diyecek sizin saçma sapan yaptığınız yorumlardan dolayı. İphone modellerinin hiçbir modeli de fiyatını hak etmiyor.
 
Ya siz neyden bahsediyorsunuz? Apple gibi hizmet verebiliyor mu başka firma? Gelirse 30 gün beklersin garantiden, Apple'a git, anında değişim. Çoğu Android cihaz da IPhone tasarımının aynısını yapıyor. Samsungun yeni çıkardığı telefon bile 1 senelik Iphone7 ile kafa kafaya performans sunuyor. Hepsinin Apple'a teşekkür etmesi lazım bence, bütün firmalara yapılacak bir şeyler kazandırdı tasarım olarak da özellik olarak da. Sanki Apple bilmiyor 4-8 Çekirdekli işlemci üretmeyi. Dandirik Casper markası bile 8 çekirdek işlemcili telefon üretiyor. 76 milyar dolar ciro yapan Apple mı üretemeyecek? Daha kendi yazılımı dahi olmayan, açık kaynak kodlu bi işletim sistemi kullanan telefonlar, evet unutmadan, virüs giriyor bu Androidlere. Özel virüs programı falan çıkardılar. Gerçekten acınası bir işletim sistemine sahip cihazlar. Iphone6 ile aynı yılda çıkan S5 kullanıcıları telefonun yavaşlığından kafasını duvara vururken, ben hala akıcı bir şekilde Iphone6 kullanıyorum. Ha bu arada, günümüzde S5'in esamesi dahi okunmuyor. Düşmüş fiyatı 1300'e. Zavallı Samsung...
 
Zavallı Onur Saydam yap alt kısımdaki yazıyı, Apple firmasını o kadar körü körüne savunuyorsun ki daha da telefonun donanım özelliklerinden ve mobil sektördeki işlemciler hakkında zerre alakan yok. Çekirdek sayısına göre işlemci performansı değerlendirilemez. Apple A serisi işlemcileri rakiplerine göre daha az çekirdek sunsa da tek çekirdek performansında A10 ve A9 işlemcileri Snapdragon, Exynos, Mediatek gibi bütün işlemcilerinden daha güçlü. Çoklu çekirdekte ise daha geride olduğu modeller var. Senin bilgilerin burada daha dandirik aslında. Iphone 6 modelinin rakibi sadece S5 değil, Samsung tarafında S5-Note 4 modelidir, bak bakalım Note 4 hala hangi seviyede, S4 modeli Iphone 5S modelinin rakibidir, 5S günümüzde esamesi okunuyor mu bakalım boş yorum yapıp S4 modelinden eser yok diyorsun, hala da S5 ve 5S modelleri de yeterli performansı sunan modeller. 5S modelindeki A7 işlemcisi 2 çekirdekli bir model ve S5 modelinde kullanılan 4 çekirdekli SD 801 modelinden de daha güçlü bir modeldir. Android eski Android değil, stabilite konusunda Apple bir adım önde olsa da yine Android amiral gemileri stabilite olarak oldukça iyi ve Iphone modellerine göre de daha çekici cihazlar. Samsung özel virüs programı çıkartması olumlu bir harekettir Mc Afee firmasını ile anlaşarak bunu yaptı, bunu yapmasa da Android kullanmasını biren biri virüs bulaştırmaz zaten, bir tarafta iki firma arasındaki reklam politikaları yüzünden böyle bir oluşum içine girdi Samsung, bu eleştirilecek bir nokta değildir.
Markalara körü körüne bağlanacağına git azcık araştırma yap sonra gel yorum yap, içi boş mesajlar atıp anca kendini kandırırsın, zavallı gibi salakça cümleler kurmayın, kendinizi komik duruma düşürmeyin, tarafsız olun. Sen bu kafayla Apple firmasını körü körüne de savunursun orası ayrı, fahiş fiyattan kazıklanmak hoşuna gidiyor, senin gibilerinin amacı Iphone alıp hava atmak derdinde. Ondan bu kadar körü körüne ve bilgin olmadan savunuyorsun başka açıklaması olamaz çünkü.
 
Son düzenleme:
Bana şunun cevabını ver sadece, hangi Android işletim sistemi kullanan telefon firması anında birebir değişim yapıyor ve sorunu çözüyor?

Ek olarak sürekli bilgisizliğimden bahsetmişsin, ama hala adam gibi bir şey sunmadın önüme.
Nedir Androidli hurdaları, Apple telefonlarından üstün yapan?

Fiyatını haketmiyor diyorsun S8 4200 Küsür Liraya satılıyor ama dengi Iphone7 3850 Lira.

Ayrıca, S6'nın rakibi 6S'tir,

Samsungun tek üstün olduğu konu batarya. Onun dışında belki kamera. Tasarım zaten Apple'dan çalıntı, sim kart girişine kadar. Vah zavallı Samsung....
 
Son düzenleme:
Öyle demeyin hocam İOS çok stabil o kadar stabil ki hala kütük gibi telefonları kaç para istiyorlar. Virüs muhabbetleri var mı hala ? Senelerdir Android kullanıyorum bir kere virüs girmedi ben mi anormalim yoksa kullananlar mı kullanmayı bilmiyor ? Her şey performans değildir. Ben o performansı küçücük ekranda, kısıtlı bir yazılımda ve kısa bir batarya ömrüyle alacaksam almam daha iyi.

Apple neden tamir etmek yerine değişim yapıyor sen onu biliyor musun ? Bunu açıkla bende Apple fanboyu olayım.
 
Apple'ın değişim yapma sebebi cihazların tamir yapmaya elverişli olmamasıdır. Çünkü parçalar birbirleriyle aynı seri no'suna sahiptir. Bir parça diğer parçanın değiştiğini anlarsa değişim yapışan parçayı deactive eder ve işlevi gider. Apple tamir etmekle uğraşmayıp teknik servis için yedek parça depolamak yerine direk yeni cihaz veriyor ( çoğu durumda ). Ülkemizde kullanıcı kendi hatasıyla teknik servise gidiyor "kardeş bana 2 sene garanti verdin" diyor ama hatayı kendisi yapmış firma neden ürünü değiştirsin ? Sonra zamzung zervisi çoq qötü çöpsüng almayın diye gezerler ortalıkta.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı