1300 TL İkinci El Xeon Sistem Toplama

Şöyle sorayım, oynayacağım oyunlar;
FIFA 18
CS:GO
PROJECT CARS 2
ETS 2

gibi oyunlar. Bilgisayarım CS ve ETS 2'yi kaldırıyor fakat kasıyor. Mesela CS'de rekabetçi maça bağlanırken sıkıntı yaşıyorum geç bağlanıyor vs.

Şimdiki bilgisayarıma GT 1030, E5450, ve 2 GB ram eklemesi yapsam beni götürür mü?

Yanıtlarınızı bekliyorum.

@MWarfare

Özellikle sizin önerilerinizi bekliyorum.

Şöyle sorayım, oynayacağım oyunlar;
FIFA 18
CS:GO
PROJECT CARS 2
ETS 2

gibi oyunlar. Bilgisayarım CS ve ETS 2'yi kaldırıyor fakat kasıyor. Mesela CS'de rekabetçi maça bağlanırken sıkıntı yaşıyorum geç bağlanıyor vs.

Şimdiki bilgisayarıma GT 1030, E5450, ve 2 GB ram eklemesi yapsam beni götürür mü?

Yanıtlarınızı bekliyorum.

@MWarfare

Özellikle sizin önerilerinizi bekliyorum.

Bütçeyi esnetme şansımız var mı? R9 280X + SSD veya GTX 970 içeren Xeon işlemcili bir sistem dizebilirim.

Hocam youtube'dan gördüğüm kadarıyla H55'te de overclock yapılıyormuş, hem de daha ucuz olması sebebiyle sanırım onu seçeceğim. Ekran kartı en pahalı parça olacağı için yaşadığım şehirden alayım diyorum. Yaşadığım şehirde 500 TL'ye R9 285 buldum sanırım onu tercih edeceğim.

1 saat içinde Gigabyte ga-p55 us3l ve 8 gb ram alacağım havale ile anlaştım son kez sorayım dedim 300 tl fiyat uygun mu?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı