1300 TL monitör önerisi

23.8 ACER B247Ybmiprx FHD Adaptive-Sync IPS LED 4MS 75 HZ VGA HDMI DP MM VESA PIVOT SIYAH MAT INCE CERCEVE ERGONOMIK MON

Lg 27mp59g-p 27" 5ms (display+hdmı) Fhd Ips Monitör - n11.com

Ikisini bulabildim. Lg olanın boyutu Acer olana göre oldukça büyük. Monitörler ile ilgili çok fazla bilgim yok. Daha iyi bilen arkadaşlar daha iyilerini bulacaktır.

Acer olanı beğendim gibi ama marka olarak fazla mimli diye bir çekincem var. Ama araştıracağım çok teşekkür ederim.


27" oyun için nasıl olur acaba. Yakın mesafede nasıl olur tam hayal edemedim. Sizin monitörünüz de öyle mi acaba?

Bende geçen sene monitör arıyordum. BenQ XL2411 aldım ama ben aldığımda 1200 TL den 1000 TL ye düşmüştü. Şimdi 1500 TL civarında seyrediyor. Döviz kurlarından olsa gerek. Yani tavsiye ederim :)

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
Renk körüyseniz ben de öneririm. BenQ utanmasa renkleri siyah beyaz yapacak. Renk kalitesi berbat.
XL2411 olduğuna emin misiniz?

Sizin öneriniz var mı acaba ?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı