1300 TL oyun için monitör önerisi

Makaleler
21
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Web Yazılım
Merhaba arkadaşlar, oyun için 1300 liraya kadar 75Hz veya 144Hz maksimum 4Ms'ye kadar monitör arıyorum.

Oynadığım oyunlar rekabetçi oyunlar değil çoğunlukla Single Player oyunlar ve sık sık dizi&film izliyorum.

Sistemime de en uygun monitörü seçmek istiyorum açıkçası IPS ve VA paneller arasında kaldım IPS'te siyah renk sorunu var.

Philips hoşuma gitti ama hakkında hiç inceleme vs. yok 27Inc olan Acer modeli kafama daha çok yatıyor bu 4 monitör arasından bana uygun olan en iyi monitörü veya gözden kaçırdığım bu fiyata monitör tavsiye edebilirseniz sevirinim.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Acer Nitro almalısın
Yardımcı olduysam beğenmeyi unutma.

Seçtiğiniz Philips monitör 4ms yani milisaniye değeri fazla, tercih etmemenizi öneririm.
Bütçenize göre 75Hz 1ms olan gayet güzel bir monitör olan MSI OPTİX G241VC modelini öneririm.

Zaten sisteminize bağlı olarak 144Hz tercih etmemelisiniz.

Seçtiğiniz Philips monitör 4ms yani milisaniye değeri fazla, tercih etmemenizi öneririm.
Bütçenize göre 75Hz 1ms olan gayet güzel bir monitör olan MSI OPTİX G241VC modelini öneririm.

Evet hocam bunu gördüm ancak 100 lira daha koyup 27 inc almak daha mantıklı geldi ama bu modelin malzeme kalitesi de güzel.

Bunu almalısın çünkü profesyonel oyuncuysan ekranı daha büyük bir de 75 Hz çok düşük 144 hzzlere bakmalısın.
Yardımım dokunduysa beğenmeyi unutma.:)
Hocam evet haklısınız da zaten sahip olduğum ekran kartı şu an 75Fps'ten fazlasını vermeyecek bana birde bu fiyat bandında bulamadım GamePower var ancak ona da güvenemedim o yüzden 75 Hz olan modellere yönelmek durumunda kaldım.

Ekran kartınız nedir? Haklısınız Acer Nitro almalısınız iyi ramazanlar.
Yardımım dokunduysa beğenmeyi unutma :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı