1300 TL Telefon Tavsiyesi

@Berke Aksoy 4K oynatmayı G2'de yapabiliyor. Bırak 16 megapixeli, bırak S800'ü; 510 megapixel olsa da, S1200 olsa da GM yine GM'dir. Aynı işlemciyi kullanabilirler fakat uzun zaman geçsin koy yan yana bakalım kim daha hızlı.
 
Ya kötülemeyin GM'yi. Kullansanız anlarsınız. Herkes tutturmuş GM pişmanlıktır diye. Ne alakası var. Birisi söylemiş şimdi herkes aynısını söylüyor. Ben kendim kullanıyorum. Siz kullanmadan nasıl kesin konuşabiliyorsunuz. Biz GM kullanırken LG'yi kötülüyor muyuz ?

Bu kapışma sonsuza dek devam eder...
 
Ben LG'yi övmedim. G2'nin malzeme kalitesi nasıl dediler kötu dedim. G3'ün şarjı nasıl gidiyor dediler kötü dedim. L serisinin güncelleme desteği nasıl dediler kötü dedim. Ben kafama göre konuşmam, kendi telefonumu övmem ve haksız yere bir cihaza kötü demem. Acaba sen benim kullanmadığımı nerden biliyorsun? Arkadaşımdan GMD aldım ve gerçekten berbattı. Telefonu biraz zorladğımda cihaz ölümüna kasıyor. Bir yanlış yapmışsınız en azından başkalarını yanlış yönlendirmeyin. Bu tartışma sonsuza dek devam etmez. Koyarsın G2 ile GMD Elite'ı yan yana orada iş biter.
 
Arkadaşlar özellik listesinden bakıp "Aaaa GM daha yüksek" diyecekseniz buyurun GM alın, umurumda bile olmaz açıkçası :)
GM o donanımları o telefona sokabiliyor da aynı donanımı Xperia neden 2300 liralık telefonda veriyor bir düşünün bakalım.
Markanın sabıkasını, geçmişini bilen tecrübeli insanların tavsiyelerine kulak verin.
GM ancak bilinçsiz bayanlara satar o telefonu :) İçindeki donanım iyi hoş ancak siz sadece listeye bakıp yüksek olanı seçme derdindesiniz.

1300 Elite modeline verene kadar gidin paralel ithalat LG G3 32GB alın 1450TL'ye. Emin olun 1000 kat daha doğru bir karar vermiş olursunuz.
LG G2'ye gelecek olursak halen daha tahtını koruyan bir telefon ancak arada 300TL fark varken G3 32GB'ı kesinlikle kaçırmayın.

G2 (32) 1100TL - G3 (32) 1450TL tabi bunlar paralel ithalat fiyatlar. Ki ben akıllı telefon konusunda hep paralel ithalat tercih ederim. Gider 150 liraya kaskosunu yaptırır keyfinize bakarsınız. LG garantilisine 400TL fazladan verip ekranı kırılınca bir 600TL daha ona bayılmaktan emin olun çok çok daha mantıklıdır.

Bütçesi kısıtlı ev hanımları varsa G3 BEAT modelini de önerebilirim. SD kart ve batarya değişimi gibi çok önemli 2 özellik var. İşlemci olarak G2'nin gerisinde olsa da kamera konusunda çok iyi düzeyde. Anneme G3 BEAT alacağım mesela, siyah rengin stoğa girmesini bekliyorum. Diyeceksiniz neden G2 almıyorsun?
Çünkü G3 BEAT modelinde annemin işine yarayacak çok şey var. Ne yapsın 1080P ekranı, ne yapsın SnapDragon 800 işlemciyi.
Bataryası değişiyor, kamerası güzel, boyutu güzel, narin bir telefon. İhtiyacınızı karşılayan en ucuz telefonu alın arkadaşlar :) Elinize aldığınızda size güzel hisler yaşatacak telefonu alın.
HTC neden aliminyum kasa telefonlar üretiyor? Param yetse gider HTC ONE alırdım ben, müziğin ve kaliteli kasanın keyfini çıkartırdım. Daha pahalı ve donanım olarak daha geride olsa bile HTC'yi tercih ederdim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı