1300 TL Yol Bisikleti Önerisi

RangerGamer

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Bisiklet almaya karar verdim bütçem 1300 TL. Okuldan eve evden okula ve okuldan gelincede biraz gezmek için istiyorum. Dağda falan kullanmayacağım yani. Ondan bana en uygunu yol bisikleti diye düşündüm.

Aklımdakiler:
  • Kron TX 300
  • Whistle Guipago 1724
  • Sedona 410

Bunun içinden veya önerileriniz varsa bekliyorum iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yollar bulunduğun yerde fazla bozuk değilse ve keyfine çok düşkün değilsen amortisörlü ürünleri eleyebilirsin, ağırlığından kurtulursun. H.disk fren için de aynı şey geçerli. Mosso 1721 MDM (12.4 kg), kask, ışıklar, daha iyi fren pabuçları, bakım yağ ve temizleme spreyleri, tamir kiti, bisiklet çantası, gözlük, ayna vs. zaten 1300'e yakın tutar.

Yollar bulunduğun yerde fazla bozuk değilse ve keyfine çok düşkün değilsen amortisörlü ürünleri eleyebilirsin, ağırlığından kurtulursun. H.disk fren için de aynı şey geçerli. Mosso 1721 MDM (12.4 kg), kask, ışıklar, daha iyi fren pabuçları, bakım yağ ve temizleme spreyleri, tamir kiti, bisiklet çantası, gözlük, ayna vs. zaten 1300'e yakın tutar.
Eskişehir'deyim yollar bozuk değil. Ben yağ gibi aksın yolda istiyorum. Ama yollar ne tam asvalt ne tam taş nede tam toprak. Bunun için Hibrit bisiklet düşünüyorum. Ve bu bütçeye ekipman dahil değil siz önerin lütfen. Ve önerinizi şimdi inceleyeceğim teşekkür ederim.

Ve bu arada bisikletin linkini atarmısınız bulamadım. :(

MOSSO Bisiklet | PROBABLY THE BEST

MOSSO Bisiklet | PROBABLY THE BEST

Bendeki 1721 MDM V'de sitede belirtilen lastik yerine RUBENA 700x35 zırhlı lastik var kendinden, fren pabuçlarını, olur da alırsan, bir süre sonra Baradin üç renk pabuçlarla değiştirebilirsin, hızlı eriyor ve saça benzer kalıntı atıyor.

Ben İstanbul'da işlek trafikte kullanıyorum ama oynak Arnavut kaldırımı, mahalle arası bakımsız yollarda ve/veya kötü yamalı asfaltta iş konfor anlamında sevimsizleşiyor düz maşa ve ince lastikler ile, onu belirteyim. Mosso'nun amortisör ve/veya disk frenli modellerine de bakabilirsin ama bu ağırlık ve hızlanmaya olumsuz etki yapar bütçen göz önüne alındığında.(MSM H 14.40kg). Bütçeyi arttırırsan 771TB3 ACERA veya DEORE'de ek parçalara rağmen ağırlık MDM V'ye yakın, birkaç yüz gram hafifler.

Yaklaşık 40km/saat hıza ulaşabiliyorsun maksimum, MDM V ile. Selesine gelirsek alıştım, bozuk yolda üzerine oturmaz isen kısa süreli bir ağrıdan sonra alışabilirsin. Aktarıcaların Shimano'nun giriş seviyesi ürünleri olmasına çok takılma. İyi ayar yapılırsa gayet güzel gidersin, arka zaten pürüzsüz, ön de iş görür.
Ek bilgi:Aynakol göbeklerinin bazıları fabrikadan yağlanmadan çıkmış, benimkini söküp yağlamışlardı. Aksi taktirde tıkırt tıkırt diye ses yapar pedala yüklenince.

Sedona 410'un da 11 kg civarı olduğu söyleniyor ama sitesinde belirtilmediği için kesin birşey diyemem.

Arkadaşlar merhaba. Bisiklet almaya karar verdim bütçem 1300 TL. Okuldan eve evden okula ve okuldan gelincede biraz gezmek için istiyorum. Dağda falan kullanmayacağım yani. Ondan bana en uygunu yol bisikleti diye düşündüm.

Aklımdakiler:
  • Kron TX 300
  • Whistle Guipago 1724
  • Sedona 410

Bunun içinden veya önerileriniz varsa bekliyorum iyi günler.
Bu modeli öneririm. Daha çok seçenek mevcut. Daha önce buradan bisiklet aldım. Eskişehir'de yaşıyorum. Fiyat konusuda yardımcı olurum.

Mosso LEGARDA1624 HYD

Bu modeli öneririm. Daha çok seçenek mevcut. Daha önce buradan bisiklet aldım. Eskişehir'de yaşıyorum. Fiyat konusuda yardımcı olurum.

Mosso LEGARDA1624 HYD
Teşekkürler ama Zoom maşa olması sıkıntı gibi.

Mosso LEGARDA1624 HYD
Bütçe konusunda biraz sıkıntı yaşadım gibi :(( 1150 oldu max başka öneriniz var mı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı