1300 TL'ye kablosuz oyuncu mouse onerisi

Bütçe
1300

K4D1OGLU

Hectopat
Daha fazla  
Selam millet, kablosuz mouse alacağım aklimda Razer Basilisk X HyperSpeed var. Pilliymis pilli olmasi benim icin sorun degil fakat sarji bitince kablolu olarak kullabilsem guzel olurdu. Ergonomisi guzel bas parmak destegi olmasi ayrica hosuma gitti. RGB o kadar takintim degil sensorunun iyi oldugunu duydum önerebileceğiniz baska fareler var mi?

Yakın zamanda MSI GG CLUTCH GM31 aldım, gayet memnunum ışığını kapattığım için şarjı 3 hafta falan gidiyor yoğun kullanımda 2 haftaya düşecektir, şarj istasyonu olduğundan %20'nin altında düşünce akşam yatarken üzerine bırakıyorum ertesi gün kullanmaya devam ediyorum çok rahat bir durum. Tek kötü yanı uygulaması biraz kötü ve işlevsiz geldi, bir de kimisine göre artı bir özellik ama bana çok hafif geldi oyunlarda fareyi hissederek kullanamıyorum belki ileride alışırım.

Yakın zamanda MSI GG CLUTCH GM31 aldım, gayet memnunum ışığını kapattığım için şarjı 3 hafta falan gidiyor yoğun kullanımda 2 haftaya düşecektir, şarj istasyonu olduğundan %20'nin altında düşünce akşam yatarken üzerine bırakıyorum ertesi gün kullanmaya devam ediyorum çok rahat bir durum. Tek kötü yanı uygulaması biraz kötü ve işlevsiz geldi, bir de kimisine göre artı bir özellik ama bana çok hafif geldi oyunlarda fareyi hissederek kullanamıyorum belki ileride alışırım.

Hocam guzele benziyor fakat Razer'daki gibi kavrama destegi olan fareler cok daha hosuma gidiyor ve rahatlar asil fikrimi belirleyecek kullanim omru ve malzeme kalitesi.

Bende konu açmıştım bakınıyorum da bir sürü fare ortaya çıkmış,
Attackshark X3, Delux M800 Pro, Darmoshark M3 4K, Endgame Gear XM2we, ajaazz AJ139 Pro X Superlight.
Nasıldırlar hiç bilmiyorum uzun kullanım testi yapanlar varsa konu altına yazarsa bilgileniriz. Razer DeathAdder V2 bakınıyordum fiyatı malum alınması güç benim için ama bir yanımda alınca bilindik bir şey al da pişman olma demiyor değil.

Attackshark X3, Delux M800 Pro, Darmoshark M3 4K, Endgame Gear XM2we, ajaazz AJ139 Pro X Superlight.
Nasıldırlar hiç bilmiyorum uzun kullanım testi yapanlar varsa konu altına yazarsa bilgileniriz. Razer DeathAdder V2 bakınıyordum fiyatı malum alınması güç benim için ama bir yanımda alınca bilindik bir şey al da pişman olma demiyor değil.

Hocam bende tam olarak Razer DeathAdder V2 Pro bakiyordum 1500 TL gibi bir fiyati var Razer Basilisk X HyperSpeed arasinda cok kaldim MSI gg Clutch GM31 de guzel fakat Basilisk ile V2 Pro arasinda gidip geliyorum.

Hocam bende tam olarak Razer DeathAdder V2 Pro bakiyordum 1500 TL gibi bir fiyati var Razer Basilisk X HyperSpeed arasinda cok kaldim MSI gg Clutch GM31 de guzel fakat Basilisk ile V2 Pro arasinda gidip geliyorum.

Basilisk bana pek uymuyor bütçem çıksaydı V2 Pro alır geçerdim, tabii ne için kullanacağın, fareyi ne şekilde tuttuğun ve el boyutunda önemli.

Arkadaşın dediğine katılıyorum, yok şu sensör var bunda, daha iyi şu markadan falan diye birçok bilmediğim marka söyleniyor fakat benim tercihim her zaman arkasında iyi bir teknik desteği olan markalardan yana olacaktır. Razer veya MSI fark etmez eminim ikisi de ürünlerinin arkasında duracaktır.
Bu arada yazmayı unutmuşum MSI GM31 bayağı küçük bir fare eliniz büyükse sorun yaşayabilirsiniz.

Arkadaşlar selam. Razer DeathAdder V2 Pro aldim 1714 TL gibi bir fiyati vardi V2 Pro secme sebeplerim.

Elim buyuk oldugu icin buyuk bir mouse secmek istedim.

Hem kablolu hem kablsuz kullanabililiyor.

İncelemeleri inceledigimde dunyadaki en iyi kablosuz farelerden biri diye duydum dunyadaki en iyi olmasina gerek yok saglam ve kaliteli olsun yeter benim icin.

Arkadaşlar selam. Razer DeathAdder V2 Pro aldim 1714 TL gibi bir fiyati vardi V2 Pro secme sebeplerim.

Elim buyuk oldugu icin buyuk bir mouse secmek istedim.

Hem kablolu hem kablsuz kullanabililiyor.

İncelemeleri inceledigimde dunyadaki en iyi kablosuz farelerden biri diye duydum dunyadaki en iyi olmasina gerek yok saglam ve kaliteli olsun yeter benim icin.

Hayırlı uğurlu olsun bende Endgame Gear XM2we aldım, memnun musun dersen ilk günden izlenimim olumlu oldu altındaki skatezleri olsun Click tokluğu olsun güzel hissettiriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı