KhayGHO Megapat Katılım 29 Mart 2016 Mesajlar 178 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Kasım 2023 #11 StormGonsalez dedi: Kaç günde geldi hocam? Genişletmek için tıkla... 2 gün içinde geldi, 1 gün kargolama 1 gün dağıtım.
StormGonsalez dedi: Kaç günde geldi hocam? Genişletmek için tıkla... 2 gün içinde geldi, 1 gün kargolama 1 gün dağıtım.
Led Zep Decapat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #12 KhayGHO dedi: Hayırlı uğurlu olsun bende Endgame Gear XM2we aldım, memnun musun dersen ilk günden izlenimim olumlu oldu altındaki skatezleri olsun Click tokluğu olsun güzel hissettiriyor. Genişletmek için tıkla... Nerden alsın hocam
KhayGHO dedi: Hayırlı uğurlu olsun bende Endgame Gear XM2we aldım, memnun musun dersen ilk günden izlenimim olumlu oldu altındaki skatezleri olsun Click tokluğu olsun güzel hissettiriyor. Genişletmek için tıkla... Nerden alsın hocam
techislife Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 709 Çözümler 4 15 Kasım 2023 #13 KhayGHO dedi: 2 gün içinde geldi, 1 gün kargolama 1 gün dağıtım. Genişletmek için tıkla... Connectgame'den aldınız sanırım. Bir sorun çıktı mı ?
KhayGHO dedi: 2 gün içinde geldi, 1 gün kargolama 1 gün dağıtım. Genişletmek için tıkla... Connectgame'den aldınız sanırım. Bir sorun çıktı mı ?