Staryx1903
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB , AMD Ryzen 5 5500 , PRIME B450M-K II , XPG 16GB 8x2 3200 MHZ , WD SN570 500GB Blue , FSP HYPER H3-550 80+ PRO 550W
Steam ve Epic Games kütüphanem dolu olduğu için 500 GB SSD yetmiyor 2 TB hard disk alacağım öneriniz ve güzel bir hard disk varsa linkini atarsanız sevinirim 1300TL'yi geçmeyecek şekilde. Bir de soru olarak bilgisayarımda NVMe M.2 SSD var ben oyunlarımı hard disk'e geçirince SSD'nin de hızını alabilecek miyim yoksa oyunlar hard diskte olduğu için hard diskin hızını mı alacağım? Bilginiz varsa yazarsanız sevinirim 
bide Anakartım B450 M K 2 ona girermi hard disk? bilgisayarda 500GB ssd dışında birşey yok depolama olarakSteam ve Epic games kütüphanem dolu olduğu için 500 GB SSD yetmiyor 2 TB Hard disk alıcağım öneriniz ve güzel bi hard disk varsa linkini atarsanız sevinirim 1300TL yi geçmiyecek şekilde birde Soru olarak bilgisayarımda NVM M2 SSD Var ben oyunlarımı hard disk e geçirince ssd ninde hızını alabilecek miyim yoksa oyunlar hard diskte olduğu için hard diskin hızınımı alıcam bilginiz varsa yazarsanız sevinirim![]()