1300 TL'ye kadar kablosuz mouse önerisi

Bütçe
1000-1300TL
Hocam inan çıkamıyorum zaten 600 TL'yi borç alacağım daha fazla isteyemem ayıp olur. M800 Pro hakkında 1 tane yorum duydum form üzerinde inceleme yapan bir şahıstan farenin sağ ve sol Click'leri hafif pürüzlübir yapı olduğunu söyledi daha güzel bir tutuş için ancak kararma yapmaya başlamış pürüzlü taraflar. Taktığı grip tapelerde kararmış ve karardığı için siliyormuş sildikçede aşınmış ve erimiş bu yorum bir tık uzaklaştırdı beni M800 Pro'dan. Siyah olmasıyla VXE R1 bir tık daha önde benim gözümde sonucta sararma veya kararma yapmaz VXE R1 nasıldır sizce pek çoğu kişi Attack Shark X3'ten daha iyi diyor. Şu an xve R1 M800 Pro arasında git geldeyim.
VXE R1 = X3. Farkları boyut, ve switch. Huano switch kullanıyor olması lazım R1'in.

M800 Pro'nun mcu da o kadar iyi değil M800 Ultra'da iyileştirmişler.
VXE R1 ve X3'den daha iyi MCU:ya sahip diye biliyorum.

VXE R1 = X3. farkları boyut, ve switch. Huano switch kullanıyor olması lazım r1'in.

VXE R1 ve X3'ten daha iyi mcu: Ya sahip diye biliyorum.

VXE R1 ve X3 arasında boyut farkı çok az, switch kısmında ise VXE R1 Huano iceberry powder switch kullanıyor Attack Shark X3 ise Kailh GM8.0 switch kullanıyor. Switchler hakkında çok bir bilgim yok ancak Kailh daha kaliteli bir marka diye biliyorum ancak Huano da üzmez o yüzden o farkıda geçiyorum.

Beken Mcu'ya göre daha iyi bir Mcu'ya sahiptir yüksek ihtimalle.
Zaten Ultra ve Pro arasındaki temel farkın sebebi sensördü ve bildiğim kadarıyla aynı mcuya sahipler.

Sensör farkı yok ikisi de PixArt 3395 sensör kullanıyor mcuları farklı Ultra modeli nordic 52840 mcu sunu kullanıyor Pro versiyonunun ne kullandığı hakkında bir bilgim yok.

VXE R1 ve X3 arasında boyut farkı çok az, switch kısmında ise VXE R1 Huano iceberry powder switch kullanıyor Attack Shark X3 ise Kailh GM8.0 switch kullanıyor. Switchler hakkında çok bir bilgim yok ancak Kailh daha kaliteli bir marka diye biliyorum ancak Huano da üzmez o yüzden o farkıda geçiyorum.

Sensör farkı yok ikisi de PixArt 3395 sensör kullanıyor mcuları farklı Ultra modeli nordic 52840 mcu sunu kullanıyor Pro versiyonunun ne kullandığı hakkında bir bilgim yok.
Diğer konudaki Dareu ile karıştırdım düzeltme için teşekkürler.
Redditte birisi OEM MCU demiş ama modeli bulamadım.

Diğer konudaki dareu ile karıştırdım düzeltme için teşekkürler.
Reddit'te birisi OEM mcu demiş ama modeli bulamadım.

Bir formda okudum şimdi 2023 tarihinde yapılmış bir yorumda M800 Pro hissiyati skatezleri falan bayağı iyi hissettiriyor ancak sürekli kopma yapıyor 3 farklı M800 Pro'yu 3 farklı bilgisayarda denemiş ve aynı sorun 3'ündede varmış oyun oynayacaksanız sakın almayın Google'da gezmeye belki işe yarar yazmış. Acaba Dongle'ı yakın bir yere takmadığı için farklı bir yere sinyal gidiyor diye mi öyle olmuş yoksa cidden öyle bir sorun olabilirmi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı