1300 TL'ye kadar kablosuz mouse önerisi

Bütçe
1000-1300TL
Sabah yoktu, gelmiş. Dediğim gibi M800 ve g3a harici kötü mcu kullanıyor sağdan soldan 3000'e tamamlayıp cashback atınca cashback+400 TL vererek halledersiniz diye düşünüyorum.

Hocam çok zor gibi en baba 1600 TL çıkıyor gibi M800Pro mantıklı mı diye düşünüyorum ya da VXE R1 var stoktada gözüküyor.

İlla kablosuz mu?

Öyle ya kral kablosuzun hissi bir ayrı.

Darmoshark M3 alınmaz m3s alınır diyorlar o paraya çıkabilsem zaten Gladius 3 alırım o yüzden Darmoshark M3'ü kaldırıyorum seçeneklerden.

VXE R1 VXE R1 Wireless Mouse

Attack Shark X3 https://www.amazon.com.tr/ATTACK-SHARK-X3-SUPERLIGHT-Ayarlanabilir/dp/B0CCN6SFFM

Delux M800 Pro Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )

Bu 3'ü arasından hangisi mantıklı olur fiyatlarını göz önüne almayın 1600 TL bütçem var daha arttıramıyorum.

Son düzenleme:
Öyle ya kral kablosuzun hissi bir ayrı.

Darmoshark M3 alınmaz m3s alınır diyorlar o paraya çıkabilsem zaten Gladius 3 alırım o yüzden Darmoshark M3'ü kaldırıyorum seçeneklerden.

VXE R1 VXE R1 Wireless Mouse

Attack Shark X3 https://www.amazon.com.tr/ATTACK-SHARK-X3-SUPERLIGHT-Ayarlanabilir/dp/B0CCN6SFFM

Delux M800 Pro Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )

Bu 3'ü arasından hangisi mantıklı olur fiyatlarını göz önüne almayın 1600 TL bütçem var daha arttıramıyorum.

M800 Pro derim ama 3 ünün de mcu kötü. Çıkabilirsen ne olur çık.

M800 Pro derim ama 3 ünün de mcu kötü. Çıkabilirsen ne olur çık.

Hocam inan çıkamıyorum zaten 600 TL'yi borç alacağım daha fazla isteyemem ayıp olur. M800 Pro hakkında 1 tane yorum duydum form üzerinde inceleme yapan bir şahıstan farenin sağ ve sol Click'leri hafif pürüzlübir yapı olduğunu söyledi daha güzel bir tutuş için ancak kararma yapmaya başlamış pürüzlü taraflar. Taktığı grip tapelerde kararmış ve karardığı için siliyormuş sildikçede aşınmış ve erimiş bu yorum bir tık uzaklaştırdı beni M800 Pro'dan. Siyah olmasıyla VXE R1 bir tık daha önde benim gözümde sonucta sararma veya kararma yapmaz VXE R1 nasıldır sizce pek çoğu kişi Attack Shark X3'ten daha iyi diyor. Şu an xve R1 M800 Pro arasında git geldeyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı