1300 TL'ye notebook tavsiyesi

Hangisini seçmeliyim neden


  • Oy verenlerin toplamı
    5

Bekkay

Hectopat
Katılım
29 Haziran 2015
Mesajlar
77
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 1.300 TL civarında oyun için laptop almak istiyorum.

1.Dell Inspiron 3542-B21F45C

Intel® Core™ i5-4210U Processor (3M Cache, up to 2.70 GHz)
NVIDIA GeForce 820M 2 GB
4 GB RAM

2.CASPER CN-VSM4210X

Intel® Core™ i5-4210M 2.6 GHz Turbo İle 3.2 GHz
NVIDIA GeForce 840M 2 GB
4 GB RAM

3.HP L0F27EA 15-r214nt

Intel® Core™ i5-5200U, Intel HD Grafik Kartı 5500 ile (2,2 GHz, 3 MB önbellek Turbo ile 2.7
NVIDIA GeForce 820M 2 GB
4 GB RAM

Gördüğünüz gibi bu laptoplar arasında kaldım.
GTA V , Crysis 3 oynamayı istiyorum bu bilgisayarlarda oynayabilirmiyim ve hangisi almalıyım benim gönlüm Hp den yana tasarımını beğendim.
 
Merhaba. Aralarında en performanslı olan Casper modeli maalesef. Casper işini biliyor ve bu şekilde insanları kandırıyor. Özelliklere kanıp sakın Casper modeli almayıınız. Kim bilir neler gelecek başınıza.
HP LOF27EA'yı alabilirsiniz ama ısınma problemleri var diyenler duydum. Onun haricinde Dell 3542 de fena değildir.
 
Hp ısınma problemleri ile ünlüdür. Şu an Hp laptop ile yazıyorum ve laptop cayır cayır yanıyor. Casper için Recep Baltaş'tan alıntı yapayım: "Casper pişanlıktır". Geriye dell kalıyor. Ama bana sorarsan bunlar yerine bütçeyi biraz daha zorlarsan çok iyi bir masaüstü sistem toplanır. Eğer kararını değiştirirsen sana güzel bir sistem tavsiye edebilirim. ;)
 
Üç laptopda beş para etmez maalesef. Casper Gt840m var. Fena değil aslında ama Casper alınmaz. Önerim, bir kaç yüz lira daha arttırıp Laptop sektöründe lider olan Asus marka bir Laptop almanız yönündedir.
 
Merhaba konunun ismini yardım yaptığım için ban yemişim siteye yeni üye oldum bilmiyordum.
Aslında benim kafamda telefon almak vardı sonra laptop almaya karar verdim bütçemi zorlayabilirim ama grafik aşığı değilim. Gta 5 ve Crysis 3 ü oynatabilecek hangisini seçmeliyim veya bu laptoplar dışında sizin öneriniz var mı bu fiyatta.
 
Tabii ki var. Bütçenizi 1500-1600 yaparsanız size çok güzel bir masaüstü sistem önerebilirim. Zaten oynatsın yeter dediğiniz için size hiç kasmayacak bir sistem önerebilirim ama bütçenizi 200-300 tl zorlamalısınız ve eğer masaüstü toplamaya karar verdiyseniz monitör bu fiyata dahil mi?
 
O zaman bütçenizi daha da arttırmalısınız ama yok, ben düşük ayarlarda da oynar idare ederim derseniz 1700 tl civarında güzel bir laptop alabilirsiniz. (Laptoplar hakkında diğer arkadaşların da görüşünü alın derim. Ben laptop konusunda o kadar da bilgili değilim. Nvidia laptoplarda sonu m ile biten ekran kartları kullandığından o ekran kartları hakkında pek bir bilgim yok.)
 
İlginiz için teşekkür ederim. Arkadaşlar Gta 5 i açan laptop önerebilirmisiniz benim yukarıda yazdığım laptoplar açmıyor mu ekran kartı ve işlemciyi youtube'da arattığımda açtığını gördüm. Yardımcı olabilecek var mı ?

Arkadaşlar bütçemi 1.700 tl ye çıkarttım Gta 5 i hangi grafikte oynatabilen bir laptop bulabilirim.
 
GT 820M var ikisinde, Casper'da GT 840M o daha iyi ama, Casper alınmaz, pişman olursunuz. GT 820M ile de akıcı bir şekilde GTA 5 oynayamazsınız, hele Crysis 3 çok zor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı