G Gerek Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.616 Makaleler 1 Çözümler 11 6 Ekim 2020 #21 55superx dedi: 5500XT modeli RX 580 ayarında bir model. Hatta RX 590 ile yarıştığı oyunlar bile var. Genişletmek için tıkla... 580’den güçlü hocam.
55superx dedi: 5500XT modeli RX 580 ayarında bir model. Hatta RX 590 ile yarıştığı oyunlar bile var. Genişletmek için tıkla... 580’den güçlü hocam.
55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 6 Ekim 2020 #22 Gerek dedi: 580’den güçlü hocam. Genişletmek için tıkla... RX 580 karta ciddi farklar attığı oyunlar var, son cümleyi de zaten o yüzden yazdım ama genel olarak RX 580 ayarında FPS değerleri veriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gerek dedi: 580’den güçlü hocam. Genişletmek için tıkla... RX 580 karta ciddi farklar attığı oyunlar var, son cümleyi de zaten o yüzden yazdım ama genel olarak RX 580 ayarında FPS değerleri veriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
G Gerek Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.616 Makaleler 1 Çözümler 11 6 Ekim 2020 #23 İki 55superx dedi: RX 580 karta ciddi farklar attığı oyunlar var, son cümleyi de zaten o yüzden yazdım ama genel olarak RX 580 ayarında FPS değerleri veriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İkisinin de 4GB olduğu bir test var mı ki dediğim gibi teknoloji bakımından da 5500XT her zaman daha öndedir siz daha iyi bilirsiniz. Eski bir mimari... neyse uzatmıyım her seferinde yazmaktan sıkıldım o şekil yani. 55superx dedi: RX 580 karta ciddi farklar attığı oyunlar var, son cümleyi de zaten o yüzden yazdım ama genel olarak RX 580 ayarında FPS değerleri veriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ayrıca hocam önemli olan FPS değeri tam olarak o değil ve average de çok önde. İncelemedim ama %1 ve %0.1de de öyledir diye tahmin ediyorum. @55superx
İki 55superx dedi: RX 580 karta ciddi farklar attığı oyunlar var, son cümleyi de zaten o yüzden yazdım ama genel olarak RX 580 ayarında FPS değerleri veriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İkisinin de 4GB olduğu bir test var mı ki dediğim gibi teknoloji bakımından da 5500XT her zaman daha öndedir siz daha iyi bilirsiniz. Eski bir mimari... neyse uzatmıyım her seferinde yazmaktan sıkıldım o şekil yani. 55superx dedi: RX 580 karta ciddi farklar attığı oyunlar var, son cümleyi de zaten o yüzden yazdım ama genel olarak RX 580 ayarında FPS değerleri veriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ayrıca hocam önemli olan FPS değeri tam olarak o değil ve average de çok önde. İncelemedim ama %1 ve %0.1de de öyledir diye tahmin ediyorum. @55superx