1300 TL'ye VXE R1 SE+ alınır mı?

• Konuyu başlatan Levi G
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 216
Evet kullanıyorum güncel olarak. Mcu beken. Soruların varsa sorabilirsin.

Malzeme kalitesi olarak nasıl hocam ? Bu bütçelerde adam akıllı SC680, A5 Ultra dışında önerebileceğimiz bir ürün olmadığından alternatif arıyorum bir kaç gündür Helios II dışında bulamamıştım.

Kendi arkadaşlarım 2 yıla yakındır konusunu açtığım bu fareyi kullanıyor@Deiinzz

Peki ne zamadan beri kullanıyorsun memnun musun?

VXE R1 SE+ da var ben de hocam. Onu 1 yılı geçti kullanıyorum. Fantech'e geçeli de 1 2 ay olmuştur.

Malzeme kalitesi olarak nasıl hocam? Bu bütçelerde adamakıllı SC680, A5 Ultra dışında önerebileceğimiz bir ürün olmadığından alternatif arıyorum birkaç gündür Helios II dışında bulamamıştım.

Malzemeden çok anlamam hocam, bana göre normal. Bu bütçelerde de malzeme aramak çok mantıklı değil zaten. R1 SE+nın malzemesinden bir tık iyi diyeyim hadi.

Malzemeden çok anlamam hocam, bana göre normal. Bu bütçelerde de malzeme aramak çok mantıklı değil zaten. R1 SE+nın malzemesinden bir tık iyi diyeyim hadi.

Yeterli oldu hocam. Hiç değilse fikir almış oldum. Çok teşekkür ederim.

VXE R1 SE+ da var ben de hocam. Onu 1 yılı geçti kullanıyorum. Fantech'e geçeli de 1 2 ay olmuştur.

kullandığınız mouse Aula SC680 idi dimi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı