1300 TL'ye Xiaomi A2 Lite Alınır mı?

Taptic

Terapat
Sosyal Tayfı
Katılım
28 Aralık 2016
Mesajlar
11.637
Makaleler
6
Çözümler
135
Babam için telefon arıyorum. iPhone 4'ü bozuldu, bir süredir WhatsApp ve FaceTime dışında bir şey kullanamaz olmuştu telefonda. Kendisi IOS sistemine alışkın anlayacağınız gibi. Telefon için fazla bütçe ayırmak istemiyor ama taksit işini de sevmiyor. Bu sebeple uygun fiyatlı modellere yöneldim.

Sıfır SE aradık ama bulamadık. İkinci el iPhone modelleri de bulunabiliyor ama ben sıfır olmasından yanayım. Bu durum da bizi Android cephesine itti. Bütçemizin biraz altında bu modeli bulabildim. Xiaomi markasına bir sempatim de var. Tavsiye eder misiniz? Şarj performansı ve uygulamaların saçma sapan hatalar vermemesi öncelik. Kararlı bir şekilde çalışsın, gerisi önemli değil. Cihazın kronik bir sorunu varsa da sizlerden duymak isterim.
 
Xiaomi telefonlar genel olarak sesi çok kötü veriyor ve tasarımları da özellikle alt seviyelerde kalas gibi. Kamera olarak da yetersizler. Biraz daha koyup Honor 10 lite almanızı öneririm. Şahsen Xiaomi'nin ürünleri son derece balon buluyorum.
 
@Eryd Samsung ve Honor markasına sıcak bakmıyorum. Redmi Note 6 Pro'yu belki düşünebilirim. Şimdilik A2 Lite hakkında bilgi almak istiyorum. Fiyat bandı içerisinde bir değerlendirme ve kullanıcı yorumuna ihtiyacım var.

@Mert Ukte Tasarım olayı kişisel ve bence bir sorunu yok bu cihazın. Kamera konusu da önemli değil o kadar. Ses bakımından nasıl bir sorun var? Bu cihazı kullandınız mı? Bana bu cihaz hakkında yorum lazım, genelleme yapmak pek işime yaramıyor maalesef.
 
Alınabilir alternatif olarak,
buna da bakabilirsiniz.
Ön kamerası gayet güzel ve yapay zeka destekli.
Bu telefonun ön kamerası gerçekten çok kötü. Kullandım 10 gün kadar, sonra iade etmiştim. Babama almak amacıyla sipariş vermiştim. Dışarıya ses verme konusunda gerçekten çok zayıf ve kötü bir sese sahip kayıtlarda. Almanızı tavsiye etmem. Kamerası yetersiz, ön kamerası zayıf ve ses konusunda çok kötü bir cihaz.
Ses sıkıntısını daha ayrıntılı açıklayayım. Örneğin bir video çekecek oldunuz fakat videoda devamlı cazırtı sesleri oluşuyor. Dışarda çekecek olsan devamlı bir rüzgar sesi baskın, ana ses neredeyse duyulmuyor. Ses kaydı yapacak olsanız aynı şekilde. Video izlerken de ses hiç şeffaf gelmiyor, müziklerde baslar inanılmaz zayıf kalıyor. Başka cihazlara yönelin bence. Redmi S2'den uzak durun.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı