Ne tür bir işden bahsediyorsunuz? Ona göre önerelim.
İşinizi görecektir bu model;
![]()
HP 250 G9 723P6EA i5-1240P 8 GB 512 GB SSD Iris Xe Graphics 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP 250 G9 723P6EA i5-1240P 8 GB 512 GB SSD Iris Xe Graphics 15.6" Full HD Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! HP 250 G9 723P6EA i5-1240P 8 GB 512 GB SSD Iris Xe Graphics 15.6" Full HD Notebook özelliklerini incele, 13.107,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Geçtiğimiz günlerde bende laptop aldım, kasa kalitesi de hoşuma gitti. Önermek isterdim ama bütçeni biraz aşıyor. 13.000 TL son sınır mı yoksa aşma şansın var mı var ise ne kadar?
Şimdi limitlerin dahilinde baktım. Şu an almış olduğum bilgisayarı almasaydım bu seriden almayı düşünüyordum. IdeaPad ve ThinkPad serileri güzeldi, bunun da güzel olduğunu düşünüyorum.Önermek istediğiniz bilgisayarları yazabilirsiniz, listeme ekler sonra karar veririm ama çok fazla aşmak istemiyorum. Bir arkadaşıma önereceğim bende yardımcı olacağım.
Şimdi limitlerin dahilinde baktım. Şu an almış olduğum bilgisayarı almasaydım bu seriden almayı düşünüyordum. Ideapad ve Thinkpad serileri güzeldi, bunun da güzel olduğunu düşünüyorum.
Ek olarak bu da benim almış olduğum, yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum oldukça memnunum. Fiyatı birazcık artmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.