13000 TL iş için laptop önerisi

Bütçe
13000

Flender

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi kaliteli sağlam bir laptop arıyorum. 16 GB RAM belleği tercihimdir ama işlemcisinin de iyi olması lazım. Gerektiği durumda elle RAM belleği eklemesi yapabilirim.

Ne tür bir işden bahsediyorsunuz? Ona göre önerelim.

Bunu alıp RAM takın bence:
Ya da bu da güzel ama biraz pahalı:

Ne tür bir işden bahsediyorsunuz? Ona göre önerelim.

Basit düzey ofis işleri, arada Photoshop gibi uygulamalar çalıştırılabilir. Office uygulamaları kullanılacak. Yazılım geliştirme de yapılacak.

HP, Casper ve Monster bilgisayarlar pek önerilmiyor sanırım kalitesinden vs dolayı iyi çalışır mı sizce hocam?
Edit: Bir arkadaşıma bakıyorum, o yüzden biraz incik cıncık ediyorum kusura bakmayın

Geçtiğimiz günlerde bende laptop aldım, kasa kalitesi de hoşuma gitti. Önermek isterdim ama bütçeni biraz aşıyor. 13.000 TL son sınır mı yoksa aşma şansın var mı var ise ne kadar?

Geçtiğimiz günlerde bende laptop aldım, kasa kalitesi de hoşuma gitti. Önermek isterdim ama bütçeni biraz aşıyor. 13.000 TL son sınır mı yoksa aşma şansın var mı var ise ne kadar?

Önermek istediğiniz bilgisayarları yazabilirsiniz, listeme ekler sonra karar veririm ama çok fazla aşmak istemiyorum. Bir arkadaşıma önereceğim bende yardımcı olacağım.

Önermek istediğiniz bilgisayarları yazabilirsiniz, listeme ekler sonra karar veririm ama çok fazla aşmak istemiyorum. Bir arkadaşıma önereceğim bende yardımcı olacağım.
Şimdi limitlerin dahilinde baktım. Şu an almış olduğum bilgisayarı almasaydım bu seriden almayı düşünüyordum. IdeaPad ve ThinkPad serileri güzeldi, bunun da güzel olduğunu düşünüyorum.

Ek olarak bu da benim almış olduğum, yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum oldukça memnunum. Fiyatı birazcık artmış.

Önerileriniz için teşekkür ederim. Listeme ekledim, en son içerisindekileri karşılaştırıp karar vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…