13000 TL iş için laptop önerisi

Bütçe
13000
HP, Casper ve Monster bilgisayarlar pek önerilmiyor sanırım kalitesinden vs dolayı iyi çalışır mı sizce hocam?
Edit: Bir arkadaşıma bakıyorum, o yüzden biraz incik cıncık ediyorum kusura bakmayın :)

Casper kesinlikle önermem, Monster iyi olan modelleri var fakat HP'den çekinmeyin, kendim Victus kullanıyorum zaten. Ekstra olarak ofis tarzı laptopları kurumsal tarafta çok tutuluyor. Atılan 1240p 5700U'dan daha güçlü bir model eğer işlemci önemli önemli ise. RAM ekleyebileceğinizi belirtmişsiniz zaten.

Casper kesinlikle önermem, Monster iyi olan modelleri var fakat HP'den çekinmeyin, kendim Victus kullanıyorum zaten. Ekstra olarak ofis tarzı laptopları kurumsal tarafta çok tutuluyor. Atılan 1240p 5700U'dan daha güçlü bir model eğer işlemci önemli önemli ise. RAM ekleyebileceğinizi belirtmişsiniz zaten.

İlginiz ve yanıtlarınız için teşekkür ederim hocam. Kendinize iyi bakın sağlacakla kalın.

Bunu alıp RAM takın bence:
Ya da bu da güzel ama biraz pahalı:

Yanıtınız için teşekkür ederim.

Bunu alıp RAM takın bence:
Ya da bu da güzel ama biraz pahalı:

F/P olarak 5825U güzel cihaz. Oda tercih edilebilir.

Mühendislik uygulamaları kullanmak için eğitim odaklı bir laptop arıyorum. Çalıştırılması gereken uygulamalar aşağıdaki listede verilmiştir. RAM eklemesi yapılabilir olursa hoş olabilir, şahsen kendim yapmayacağım ve garantiyi bozmazsa hoş olur. RAM belleği eklemesi yapmaya gerek olmayacak bilgisayarlara da açığım. Bütçem 13000 ₺ ile 15000 ₺ arasında. Daha fazla aşmam mümkün değil. Yanıtlarınızı bekliyorum.
Çalıştırılması gereken programlar:

- Netcad.
- AutoCAD.
- Limion.
- SketchUp.
- Cbs.
- Google Earth :)

F/P olarak 5825U güzel cihaz. Oda tercih edilebilir.

Hocam yeni bir bilgisayar önerisi de arıyorum ona da bakabilir misiniz hemen bir üst mesajda.

Son düzenleme:
Mühendislik uygulamaları kullanmak için eğitim odaklı bir laptop arıyorum. Çalıştırılması gereken uygulamalar aşağıdaki listede verilmiştir. RAM eklemesi yapılabilir olursa hoş olabilir, şahsen kendim yapmayacağım ve garantiyi bozmazsa hoş olur. RAM belleği eklemesi yapmaya gerek olmayacak bilgisayarlara da açığım. Bütçem 13000 ₺ ile 15000 ₺ arasında. Daha fazla aşmam mümkün değil. Yanıtlarınızı bekliyorum.
Çalıştırılması gereken programlar:

- Netcad.
- AutoCAD.
- Limion.
- SketchUp.
- Cbs.
- Google Earth :)

Hocam yeni bir bilgisayar önerisi de arıyorum ona da bakabilir misiniz hemen bir üst mesajda.
Panel kalitesi ve pil ömrüne fazla ihtiyacın yoksa bu bakılabilir.

Varsa uyguna direkt bunu alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı