13000 TL laptop önerisi

Hocam Eksa Bilgisayar diye bir yer var online satış yapmıyorlar ama mağazaları var. Lenovo için oraya bir bakın isterseniz Lenovoyla iş birlikteliği var
Bulamadım hocam yok sanırım.
@Dark Lord of the Sith hocam bugün evkura gittim, parayı nakit ödersek ürünü getirtebileceklerini söylediler, mağazadan teslim edebiliriz dedi, garanti kısmına da biz karışmıyoruz direkt kendiniz gönderiyorsunuz dediler, sizce internetten mi düşünmeliyim yoksa mağazaya parayı ödeyip oraya gelmesini mi beklemek daha iyi olur ?
 
Bulamadım hocam yok sanırım.
@Dark Lord of the Sith hocam bugün evkura gittim, parayı nakit ödersek ürünü getirtebileceklerini söylediler, mağazadan teslim edebiliriz dedi, garanti kısmına da biz karışmıyoruz direkt kendiniz gönderiyorsunuz dediler, sizce internetten mi düşünmeliyim yoksa mağazaya parayı ödeyip oraya gelmesini mi beklemek daha iyi olur?

Mağazadan almak daha mantıklı bence.
 
@KpY0s hocam bugün evkura gittim, parayı nakit ödersek ürünü getirtebileceklerini söylediler, mağazadan teslim edebiliriz dedi, garanti kısmına da biz karışmıyoruz direkt kendiniz gönderiyorsunuz dediler, sizce internetten mi düşünmeliyim yoksa mağazaya parayı ödeyip oraya gelmesini mi beklemek daha iyi olur ?
İki türlü de aynı şey olmayacak mı? İnternet üzerinden alınan ürünlerde 2 hafta iade olayı var, ama cihazda sorun varsa her türlü iade alırlar.
 
Ben de öyle düşünüyorum hocam fakat bir sıkıntı olduğunda iade alırlar mı ? Sonuçta internetten alınca yasal hak var fakat mağazadan teslim alınca nasıl oluyor ?
Bende bugün evkur balıkesir şubesiyle görüştüm, cihazı teslim etmeden kurulumu, hasar vs var mı kontrol ettiklerini ve öyle teslim ettiklerini belirttiler. Yani herhangi bir sorun olursa zaten teslim edilmediğini söylediler
 

Yeni konular

Geri
Yukarı