1300000 TL civarı 2. el araba önerisi

Öneriniz için teşekkür ederim hocam. Octavia, scala gibi modelleri araştırıyordum temiz araba diyorlar.

Skoda grubunun araçlarını öneririm kamiq, Octavia, scala çoğu modelini kullandım aralarında beni en çok etkileyen Octavia 1.5 etech oldu. Şu an bizde temiz Octavia bakıyoruz alma sürecindeyiz. Size de öneririm.

Hocam beklentim yakıtı fazla yakmaması olabilir, fazla sorun çıkartmayacak, tıkanmayan, iyi giden bir araba arıyorum. Şu anki arabam yokuşta tıkanıyor, üzüyor.

Hocam yazilim atsaniza ona canavar gibi okuyor yazilimla cruze.

İnsignia mantıklı bir araç olmuş. Bence içinize siniyorsa olabildiğince düşük km ve 1.6 dizel olanında alabilirsiniz. Genel olarak dizelde dikkat edilmesi gerekenlere dikkat etmeniz gerekecektir alırken. 1.5 dizel focusu da öneren arkadaşlara katılıyorum da bu bütçede de focus alınmaz. Benim de focusum var fakat 1.4m focusun bütçesi değil. Mondeoya girmenizi hiç tavsiye etmem. Son olarak da benim eklemek istediğim 1.5 t3 volvo s60lara da bakabilirsiniz. gidişi de imajı da tatmin eder. insignia ve bu araç arasında hangisinin makul olanını bulursanız alın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…