knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 17 Haziran 2020 #11 Kerem.Arslan dedi: https://www.amazon.com/Razer-DeathAdder-Essential-Gaming-Mouse/dp/B07Y693ND1 Samimi olduğum kişilere genelde öyle diyorum sizi rahatsız ettiyse kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah rahatsız etmedi hiç böyle hitap edilmediğimden tuhafıma gitti. Bu arada linkler için cidden çok teşekkürler.
Kerem.Arslan dedi: https://www.amazon.com/Razer-DeathAdder-Essential-Gaming-Mouse/dp/B07Y693ND1 Samimi olduğum kişilere genelde öyle diyorum sizi rahatsız ettiyse kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah rahatsız etmedi hiç böyle hitap edilmediğimden tuhafıma gitti. Bu arada linkler için cidden çok teşekkürler.
Wagnex Centipat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 82 Yer Bulgaria Daha fazla Meslek Mekatronik Mühendisliği 17 Haziran 2020 #12 Hangisinde karar kıldınız ?
knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 17 Haziran 2020 #13 Kerem.Arslan dedi: https://www.amazon.com/Razer-DeathAdder-Essential-Gaming-Mouse/dp/B07Y693ND1 Samimi olduğum kişilere genelde öyle diyorum sizi rahatsız ettiyse kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Ürünler hep iyi ucuz fakat shipping çok pahalı. ;-; Wagnex dedi: Hangisinde karar kıldınız ? Genişletmek için tıkla... Karar kılamadım shipping çok pahalı hem de klavye stoklarda yok.
Kerem.Arslan dedi: https://www.amazon.com/Razer-DeathAdder-Essential-Gaming-Mouse/dp/B07Y693ND1 Samimi olduğum kişilere genelde öyle diyorum sizi rahatsız ettiyse kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Ürünler hep iyi ucuz fakat shipping çok pahalı. ;-; Wagnex dedi: Hangisinde karar kıldınız ? Genişletmek için tıkla... Karar kılamadım shipping çok pahalı hem de klavye stoklarda yok.
Kerem.Arslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 1.436 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #14 knyd dedi: Ürünler hep iyi ucuz fakat shipping çok pahalı. ;-; Karar kılamadım shipping çok pahalı hem de klavye stoklarda yok. Genişletmek için tıkla... Arada shipping indirimi oluyor veya daha ucuz shipping olan satıcı bulabilirsin.
knyd dedi: Ürünler hep iyi ucuz fakat shipping çok pahalı. ;-; Karar kılamadım shipping çok pahalı hem de klavye stoklarda yok. Genişletmek için tıkla... Arada shipping indirimi oluyor veya daha ucuz shipping olan satıcı bulabilirsin.
Wagnex Centipat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 82 Yer Bulgaria Daha fazla Meslek Mekatronik Mühendisliği 17 Haziran 2020 #15 knyd dedi: Ürünler hep iyi ucuz fakat shipping çok pahalı. ;-; Karar kılamadım shipping çok pahalı hem de klavye stoklarda yok. Genişletmek için tıkla... Benim dediğim ürünlere baktınız mı ?
knyd dedi: Ürünler hep iyi ucuz fakat shipping çok pahalı. ;-; Karar kılamadım shipping çok pahalı hem de klavye stoklarda yok. Genişletmek için tıkla... Benim dediğim ürünlere baktınız mı ?
knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 17 Haziran 2020 #16 Wagnex dedi: Benim dediğim ürünlere baktınız mı ? Genişletmek için tıkla... Evet cevaplamıştım fakat sanırım bir sıkıntı oldu ama dediklerim klavyenin meksnik olmasını istediğim ve kulaklığın bence çok kaba durduğuydu. Kerem.Arslan dedi: Arada shipping indirimi oluyor veya daha ucuz shipping olan satıcı bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Araştırıyorum. Kerem.Arslan dedi: Arada shipping indirimi oluyor veya daha ucuz shipping olan satıcı bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir tanıdığımız var Amerika da sanırım bekliyecek biraz.
Wagnex dedi: Benim dediğim ürünlere baktınız mı ? Genişletmek için tıkla... Evet cevaplamıştım fakat sanırım bir sıkıntı oldu ama dediklerim klavyenin meksnik olmasını istediğim ve kulaklığın bence çok kaba durduğuydu. Kerem.Arslan dedi: Arada shipping indirimi oluyor veya daha ucuz shipping olan satıcı bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Araştırıyorum. Kerem.Arslan dedi: Arada shipping indirimi oluyor veya daha ucuz shipping olan satıcı bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir tanıdığımız var Amerika da sanırım bekliyecek biraz.
Wagnex Centipat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 82 Yer Bulgaria Daha fazla Meslek Mekatronik Mühendisliği 17 Haziran 2020 #17 Çok iyi bir set oldu açıkçası; Klavye mekanik blue switch; Ck62 Bluetooth/kablolu Klavye - n11.com Mouse yurtdışından almak istediğiniz beyaz razer mouse; Razer Deathadder 6400 Dpı Kablolu Oyun Fare - n11.com Kulaklık bir zamanlar benimde kullanmış olduğum bir kulaklık, gayet hoş ve kaliteli; SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) Gaming Kulaklık - PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, VR, Android ve iOS Uyumlu - Beyaz: Amazon.com.tr
Çok iyi bir set oldu açıkçası; Klavye mekanik blue switch; Ck62 Bluetooth/kablolu Klavye - n11.com Mouse yurtdışından almak istediğiniz beyaz razer mouse; Razer Deathadder 6400 Dpı Kablolu Oyun Fare - n11.com Kulaklık bir zamanlar benimde kullanmış olduğum bir kulaklık, gayet hoş ve kaliteli; SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) Gaming Kulaklık - PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, VR, Android ve iOS Uyumlu - Beyaz: Amazon.com.tr
knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 17 Haziran 2020 #18 Wagnex dedi: Çok iyi bir set oldu açıkçası; Klavye mekanik blue switch; Ck62 Bluetooth/kablolu Klavye - n11.com Mouse yurtdışından almak istediğiniz beyaz razer mouse; Razer Deathadder 6400 Dpı Kablolu Oyun Fare - n11.com Kulaklık bir zamanlar benimde kullanmış olduğum bir kulaklık, gayet hoş ve kaliteli; SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) Gaming Kulaklık - PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, VR, Android ve iOS Uyumlu - Beyaz: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Aslında bakarsanız cidden iyi oldu sanırım böyle yapıcam ama klavyeyi değiştirim çünkü markayı bilemiyorum.
Wagnex dedi: Çok iyi bir set oldu açıkçası; Klavye mekanik blue switch; Ck62 Bluetooth/kablolu Klavye - n11.com Mouse yurtdışından almak istediğiniz beyaz razer mouse; Razer Deathadder 6400 Dpı Kablolu Oyun Fare - n11.com Kulaklık bir zamanlar benimde kullanmış olduğum bir kulaklık, gayet hoş ve kaliteli; SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) Gaming Kulaklık - PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, VR, Android ve iOS Uyumlu - Beyaz: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Aslında bakarsanız cidden iyi oldu sanırım böyle yapıcam ama klavyeyi değiştirim çünkü markayı bilemiyorum.
Kerem.Arslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 1.436 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #19 Wagnex dedi: Çok iyi bir set oldu açıkçası; Klavye mekanik blue switch; Ck62 Bluetooth/kablolu Klavye - n11.com Mouse yurtdışından almak istediğiniz beyaz razer mouse; Razer Deathadder 6400 Dpı Kablolu Oyun Fare - n11.com Kulaklık bir zamanlar benimde kullanmış olduğum bir kulaklık, gayet hoş ve kaliteli; SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) Gaming Kulaklık - PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, VR, Android ve iOS Uyumlu - Beyaz: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Güzelmiş bu parçalar da beğendim alınabilir arctis 3 kullanıyorum kabloyu düzgün kullanmaya özel gösterin.
Wagnex dedi: Çok iyi bir set oldu açıkçası; Klavye mekanik blue switch; Ck62 Bluetooth/kablolu Klavye - n11.com Mouse yurtdışından almak istediğiniz beyaz razer mouse; Razer Deathadder 6400 Dpı Kablolu Oyun Fare - n11.com Kulaklık bir zamanlar benimde kullanmış olduğum bir kulaklık, gayet hoş ve kaliteli; SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) Gaming Kulaklık - PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, VR, Android ve iOS Uyumlu - Beyaz: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Güzelmiş bu parçalar da beğendim alınabilir arctis 3 kullanıyorum kabloyu düzgün kullanmaya özel gösterin.
knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 17 Haziran 2020 #20 Kerem.Arslan dedi: Güzelmiş bu parçalar da beğendim alınabilir arctis 3 kullanıyorum kabloyu düzgün kullanmaya özel gösterin. Genişletmek için tıkla... Şuan aklımdaki : Mouse:Razer DeathAdder/G102 Beyaz Kulaklık:Arctis 5 Klavye: Bir tek klavyeye karar kılamadım.
Kerem.Arslan dedi: Güzelmiş bu parçalar da beğendim alınabilir arctis 3 kullanıyorum kabloyu düzgün kullanmaya özel gösterin. Genişletmek için tıkla... Şuan aklımdaki : Mouse:Razer DeathAdder/G102 Beyaz Kulaklık:Arctis 5 Klavye: Bir tek klavyeye karar kılamadım.