Bütçem 1300 Tl önerilerinizi bekliyorum RGB ve Beyaz olursa sevinirim. Teşekkürler.
Alanında en iyi olanları koydum sözümden çıkmanı tavsiye etmemKlavye: Rampage Kb-r96 Ultımate 0.1 Ms Rgb Oyuncu Mekanik Klavye - n11.com
Mouse: 2 seçenek var
1.)Logitech G102 Prodigy Kablolu Gaming Mouse, Siyah, 8,000 DPI, RGB,6 Programlanabilir Tuş, Yerleşik Bellek, PC ve Mac Uyumlu: Amazon.com.tr
2.) Rampage Smx-r63 Glory Rgb Işıklı 6400dpi Gaming Oyuncu Mouse | Trendyol
Bu ikisi birbirine çok yakın ama Logitech bir tık iyi gibi geliyor bana
Kulaklık:
Veya7.1 kulaklık rampage - Google Shopping
www.google.com
James Donkey olanın bassı var ama tercih meselesiJames Donkey 711 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık Fiyatı
James Donkey 711 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.google.com
Adam beyaz demiş inadına mı hepsi siyah? : DKlavye: Rampage Kb-r96 Ultımate 0.1 Ms Rgb Oyuncu Mekanik Klavye - n11.com
Mouse: 2 seçenek var
1.)Logitech G102 Prodigy Kablolu Gaming Mouse, Siyah, 8,000 DPI, RGB,6 Programlanabilir Tuş, Yerleşik Bellek, PC ve Mac Uyumlu: Amazon.com.tr
Bu ikisi birbirine çok yakın ama Logitech bir tık iyi gibi geliyor bana
Kulaklık:
Veya7.1 kulaklık rampage - Google Shopping
www.google.com
James Donkey olanın bassı var ama tercih meselesiJames Donkey 711 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık Fiyatı
James Donkey 711 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.google.com
Alanında en iyi olanları koydum sözümden çıkmanı tavsiye etmem
Eğer yurtdışından alabiliyorsanız razer gibi kaliteli bir markayı kesinlikle öneriyorum. 5 yıl deathadder kullandım 1 kez bile sıkıntı çıkmadı hâlâ çok iyi durumda. Razer'a güvenerek Blackwidow v2 aldım cayır cayır çalışıyor.Razer beyaz bir seri çıkarmıştı arkadaşım kullanıyor gayet memnun. Razer mercury collection olması lazım. Ama eğer Klavye+mouse dışında başka ekipman alacaksanız razer'a bütçe yetmeyebilir.
Razer Huntsman Mercury
Razer Atheris Mercury
Razer Kraken X Mercury ile beraber toplam 200 dolar yapıyor bütçenizi 10 dolar aşıyor.
eheuheuhuAdam beyaz demiş inadına mı hepsi siyah? : D
Eğer yurtdışından alabiliyorsanız razer gibi kaliteli bir markayı kesinlikle öneriyorum. 5 yıl deathadder kullandım 1 kez bile sıkıntı çıkmadı hâlâ çok iyi durumda. Razer a güvenerek Blackwidow v2 aldım cayır cayır çalışıyor.
Razer beyaz bir seri çıkarmıştı arkadaşım kullanıyor gayet memnun. Razer mercury Collection olması lazım. Ama eğer klavye+mouse dışında başka ekipman alacaksanız Razer'a bütçe yetmeyebilir.
Razer huntsman mercury.
Razer atheris mercury.
Razer Kraken X mercury ile beraber toplam 200 dolar yapıyor bütçenizi 10 dolar aşıyor.
Klavye: Rampage Kb-r96 Ultımate 0.1 Ms Rgb Oyuncu Mekanik Klavye - n11.com
Mouse: 2 seçenek var.
Bu ikisi birbirine çok yakın ama Logitech bir tık iyi gibi geliyor bana.
Kulaklık:
Veya.7.1 kulaklık rampage - Google Shopping
www.google.com
James Donkey olanın bassı var ama tercih meselesi.James Donkey 711 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık Fiyatı
Alanında en iyi olanları koydum sözümden çıkmanı tavsiye etmem.
Razer beyaz bir seri çıkarmıştı arkadaşım kullanıyor gayet memnun. Razer mercury Collection olması lazım. Ama eğer klavye+mouse dışında başka ekipman alacaksanız Razer'a bütçe yetmeyebilir.
Razer huntsman mercury.
Razer atheris mercury.
Razer Kraken X mercury ile beraber toplam 200 dolar yapıyor bütçenizi 10 dolar aşıyor.
Biraz baktım fakat klavye dışındakilerde rgb yok.Razer beyaz bir seri çıkarmıştı arkadaşım kullanıyor gayet memnun. Razer mercury collection olması lazım. Ama eğer Klavye+mouse dışında başka ekipman alacaksanız razer'a bütçe yetmeyebilir.
Razer Huntsman Mercury
Razer Atheris Mercury
Razer Kraken X Mercury ile beraber toplam 200 dolar yapıyor bütçenizi 10 dolar aşıyor.
Hocam Razer'ın sitesinde satılıyor. Zaten Kraken'lerin çoğusunda yok RGB. Zaten mouse'u tuttuğunuz için elinizden dolayı gözükmez. İsterseniz Deathadder'ın Beyaz versiyonu vardı eskiden. Eğer link bulabilirsem buraya atarım.Teşekkürler bütçemi biraz daha arttırabilirim zaten.
Ben bu ürünler arasından bir tek FP ve kalite anlamından G102 seçerim ama teşekkür ederim.
Ben sadece Amazon'da bulabildim ve ellerinde yok eğer link atabilirseniz sevinirim.
Bir de eklemeyi unutmuşum mouse claw grip olması daha iyi olur ama fark etmez.
Biraz baktım fakat klavye dışındakilerde rgb yok.
Ne kadar teşekkür etsem azdır fakat bana hoca demenize takıldım. .dHocam Razer'ın sitesinde satılıyor. Zaten Kraken'lerin çoğusunda yok RGB. Zaten mouse'u tuttuğunuz için elinizden dolayı gözükmez. İsterseniz Deathadder'ın Beyaz versiyonu vardı eskiden. Eğer link bulabilirsem buraya atarım.
![]()
Mercury White Gaming Peripherals | Razer United States
Clean, crisp, contemporary—keep your gaming style fresh with our Mercury and White collections. Laptops, mice, keyboards, and more. Shop now!www.razer.com
Samimi olduğum kişilere genelde öyle diyorum sizi rahatsız ettiyse kusura bakmayın.Ne kadar teşekkür etsem azdır fakat bana hoca demenize takıldım. .d
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.