1300TL ekipman önerisi

Şu an aklımdaki:
Mouse: Razer DeathAdder/G102 beyaz.
Kulaklık: Arctis 5.
Klavye: Bir tek klavyeye karar kılamadım.

Klavye olarak benim attığım klavye fiyatına göre bulabileceğiniz en iyi klavyedir. Beyaz klavye zaten pek bulunamıyor, fakat bu klavye hem Blue Switch, küçük yer kaplıyor ve ayrıca Bluetooth özelliği bile var. Bu klavyeyi gözünüz kapalı alabilirsiniz.
Klavye olarak benim attığım klavye fiyatına göre bulabileceğiniz en iyi klavyedir. Beyaz klavye zaten pek bulunamıyor, fakat bu klavye hem Blue Switch, küçük yer kaplıyor ve ayrıca Bluetooth özelliği bile var. Bu klavyeyi gözünüz kapalı alabilirsiniz.
Markadan kesinlikle şüphe etmeyin, kendini ispatlamış bir marka. Bir çok kullanan arkadaşım var.

Markadan kesinlikle şüphe etmeyin, kendini ispatlamış bir marka. Bir çok kullanan arkadaşım var.
Teşekkürler sanırım seçimim o yandan olacak fakat rengi rastgele geliyormuş bu yüzden prk uğraşmak istemiyorum ama şuanda 2.şıkkım o 1
Şıkkım Amerika dan bir şekilde Razer Klavyeyr ulaşmak.
Biraz araştırdım fakat n11 deki ck62 nin rengi rastgele geliyormuş ve İhracatçıyla sıkıntı yaşayanlar olmuş. Bu yüzden emin olamıyorum.

Son düzenleme:
Teşekkürler sanırım seçimim o yandan olacak fakat rengi rastgele geliyormuş bu yüzden prk uğraşmak istemiyorum ama şuanda 2.şıkkım o 1
Şıkkım Amerika dan bir şekilde Razer Klavyeyr ulaşmak.
Biraz araştırdım fakat n11 deki ck62 nin rengi rastgele geliyormuş ve İhracatçıyla sıkıntı yaşayanlar olmuş. Bu yüzden emin olamıyorum.

Burdan tamamen özelleştirerek alabilirsin.

Vergi ile birlikte yine neredeyse aynı fiyata gelicektir.

Son düzenleme:

Vergi ile birlikte yine neredeyse aynı fiyata gelicektir.
1. Banggood güvenli midir.
2. Gümrük sıkıntı olur mu çünkü o işlerle uğraşamam evimizin konumu el verişli değil.

Klavye Motospeed ck 104 RGB mekanik klavye

Mouse Steelseries Rival 300S

Kulaklık SteelSeries Arcits 3

1370TL filan bunların 3ü

kulaklık ve mouse yi kullanmış olarak çok iyi.
Klavyeyi arkadaşlarım kullanıyorlardı iyi diyorlardı.

beyaz yazısını görmemişim k.b :/ ama kulaklık beyaz

@Dostbirtane12
120 TL'lik James Donkey olmuş 350 TL. Nasıl önerebiliyorsun anlamadım. Şahsen kullanıyorum ve sorunlarından dolayı keşke zamanında 30-40 fazla koyup kaliteli marka alsaydım dedirtti.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı