1300TL SSD, Klavye ve Mouse Önerisi

Tabii ki, malzeme kalitesi, müşteri hizmetleri ve bir sürü nedenden dolayı, kesinlikle alınmamalıdır, Logitech, Corsair, Razer gibi markalara yönlenilmelidir.
n11 fiyatına rağmen attığım klavye daha iyi
Ck108 alınmaz, Çin Malı klavye önermem.

Tamam o zaman onu alın.
Efendim zaten bu klavyeden daha iyi bir şey önerilecek mi diye bekliyorum onu alın demeniz boş yapmak oluyor.
Tabii ki, malzeme kalitesi, müşteri hizmetleri ve bir sürü nedenden dolayı, kesinlikle alınmamalıdır, Logitech, Corsair, Razer gibi markalara yönlenilmelidir.

Ck108 alınmaz, Çin Maşı klavye önermem.
Kullandığınız o iPhone Samsung'lar da Çin malıdır haberiniz olsun
Aman ha sakın Rampage almayın. Klavye olarak Corsair K70, mouse olarak Deathadder Elite, G403 veya Rival 600 öneririm.
Corsair K70 bütçeyi alıp süpürüyor, başka klavye öneriniz yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Efendim zaten bu klavyeden daha iyi bir şey önerilecek mi diye bekliyorum onu alın demeniz boş yapmak oluyor.

Kullandığınız o iPhone Samsung'lar da Çin malıdır haberiniz olsun
Sakın bilindik markalardan şaşmayın. Mouse olarak G403, Deathadder Elite, veya Rival 600 öneririm. Klavye olarak yine bilindik markalardan, hoşunuza giden bir switchli olan veya RGB gibi kriterlere bakınız. Ama önceliğimizi her zaman mousea vermelisiniz, klavye pek de önemli değildir, önerdiğim mouselardan birini gönül rahatlığıyla alınız, klavyeyi daha sonra da alırsınız, yine klavye konusunda bana danışabilirsiniz.

Bu arada tüm markaların %90ı Çin malıdır, fakat hepsi kalitesiz manasına gelmez, fiyatı düşükse vardır bir şeyi, öyle değil mi

Ck108 alınmaz, Çin Malı klavye önermem.
O fiyata Motospeed alınmaz, kur çok uçuk değilken CK888(CK104'ün farelisi) almıştım 170TL'ye.

O fiyata Motospeed alınmaz, kur çok uçuk değilken CK888(CK104'ün farelisi) almıştım 170TL'ye.
Genel olarak Çin'den alınmaz, malzeme kalitesi olarak, genel şartlar olarak, ayrıca arkadaşlar klavye en son iştir, önemli olan mousetur her zaman.
Sevgili kardeşim, Rampage ürünler asla ama asla alınmaz, malzeme kalitesi kötüdür, Rampage alacağıma, Corsair'ın yarı mekanik klavyesinden alırım, daha iyi, lütfen YouTube'de gördüğünüz her şeyi kaliteli zannetmeyiniz, 500 tl ile mis gibi klavyeler dururken, almak çok ama çok saçmadır, yazmanız da umurumda değil, burada kaliteli olup olmadığını savunuyoruz, arkadaş sizin önerdiğiniz klavyeyi de alabilir belki, sadece öneride bulunuyoruz.

Efendim ben klavyeye daha çok önem veriyorum, sizin oynadığınız oyunları oynamıyor olabilirim.
Kurun düşmesini beklemiyorum 6'ya kadar yolu var.

Efendim ben klavyeye daha çok önem veriyorum, sizin oynadığınız oyunları oynamıyor olabilirim.
Haklısın, o zaman size Corsair K70'i önerebilirim. İnternetten de bütçenize göre mesela 500 TL mekanik klavye önerisi diye bakabilirsiniz. Umarım yardımım dokunmuştur size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…