1300TL SSD, Klavye ve Mouse Önerisi

SSD: Evo 970 250 GB
Fare: G403
Olunca geriye 400 TL bütçem kalıyor, K70'e gene bütçem yok yani :D

Acaba Evo 960 mı alsam sonuçta hızlarında o kadar büyük bir fark yok?

G403'ü de Deathadder'la değişsem 400 TL 480 TL oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD: Evo 970 250 GB
Fare: G403
Olunca geriye 400 TL bütçem kalıyor, K70'e gene bütçem yok yani :D

Acaba Evo 960 mı alsam sonuçta hızlarında o kadar büyük bir fark yok?

G403'ü de Deathadder'la değişsem 400 TL 480 TL oluyor.
Kesinlikle daha mantıklı bir seçim olacaktır, bir de bir klavyede aradığınız özellikler nelerdir, hangi switch olsun, RGB olsun mu?

Switchlerle ilgili çok bir bilgim yok, RGB ve mekanik olmasını istiyorum.

Peki sistem özellikleriniz nelerdir? Ona göre SSD'yi düşürebilirsiniz, ben 850 Evo kullanıyorum, çok memnunum. SSD'den biraz kısılabilir bence, tabi siz bilirsiniz.

Peki sistem özellikleriniz nelerdir? Ona göre SSD'yi düşürebilirsiniz, ben 850 Evo kullanıyorum, çok memnunum. SSD'den biraz kısılabilir bence, tabi siz bilirsiniz.

Bir de Razer takıntınız falan var mı?

Yok SSD'yi en fazla 960'a düşürürüm
sistemim:
  • CPU R5 1600
  • GPU: MSI RX 580 Gaming X 8GB
  • Mboard: Gigabyte B350 gaming
  • RAM: Corsair 16 GB x 1 3000 MHz CL15
  • Case: Dark N10
  • PSU: Power Simplicity 700W 80+ Bronze

Bir de Razer takıntınız falan var mı?
Hayır yok ancak G403 ile karşılaştırıldığında geride kaldığını duydum.

Dediğim gibi klavye + fare 750 zorladım 850 bütçem var. Bu set beni başka yerlere de çıkartır :D
Bakın 100 TL daha zorlarsanız, bana sabah akşam şükredeceksiniz, gerçekten uzun yıllar SteelSeries kalitesi yaşayacaksınız. 850 bütçeyi 100TL daha zorlayın, uzaya çıkaran bir setiniz olacak. Başka yerlere değil :):D Bir kere alıyorsunuz, ama gerçekten çok kaliteli bir setiniz olacak, bana güvenebilirsiniz. Peki son kararınız nedir?

Bütçeyi yukarı çıkarmak için yalvarmayı deneyeceğim ama bu saat biraz geç :D Yarın akşam uygun bir anda soracağım :)
Yani bu akşam 20 Temmuz'da :D
Peki, umarım bütçeyi yukarıya çekebilirsiniz, gerçekten bir kere alıyorsunuz, çok kaliteli bir set olacak, hayırlısı olsun diyelim şimdiden. Umarım yardımım dokunmuştur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı