Kesinlikle daha mantıklı bir seçim olacaktır, bir de bir klavyede aradığınız özellikler nelerdir, hangi switch olsun, RGB olsun mu?/QUOTE]
Switchlerle ilgili çok bir bilgim yok, RGB ve mekanik olmasını istiyorum.
Peki sistem özellikleriniz nelerdir? Ona göre SSD'yi düşürebilirsiniz, ben 850 Evo kullanıyorum, çok memnunum. SSD'den biraz kısılabilir bence, tabi siz bilirsiniz.
Peki sistem özellikleriniz nelerdir? Ona göre SSD'yi düşürebilirsiniz, ben 850 Evo kullanıyorum, çok memnunum. SSD'den biraz kısılabilir bence, tabi siz bilirsiniz.
Bakın 100 TL daha zorlarsanız, bana sabah akşam şükredeceksiniz, gerçekten uzun yıllar SteelSeries kalitesi yaşayacaksınız. 850 bütçeyi 100TL daha zorlayın, uzaya çıkaran bir setiniz olacak. Başka yerlere değil Bir kere alıyorsunuz, ama gerçekten çok kaliteli bir setiniz olacak, bana güvenebilirsiniz. Peki son kararınız nedir?
Peki, umarım bütçeyi yukarıya çekebilirsiniz, gerçekten bir kere alıyorsunuz, çok kaliteli bir set olacak, hayırlısı olsun diyelim şimdiden. Umarım yardımım dokunmuştur.