1300TL SSD, Klavye ve Mouse Önerisi

Kendim kullanıyorum. Nedense ülkemizde çok popüler değil ama en iyi f/p ürünleri çıkaran ve gerçekten kaliteli bir marka olan Bloody'nin ürünlerini öneririm. Klavye olarak bunu öneririm, mouse olarak da bunu öneririm. İkisini de kullanıyorum ve daha hiç sorunla karşılaşmadım. Mouse olarak önerdiğimden daha iyi olan TL8A modeline de bakabilirsiniz :)

Kendim kullanıyorum. Nedense ülkemizde çok popüler değil ama en iyi f/p ürünleri çıkaran ve gerçekten kaliteli bir marka olan Bloody'nin ürünlerini öneririm. Klavye olarak bunu öneririm, mouse olarak da bunu öneririm. İkisini de kullanıyorum ve daha hiç sorunla karşılaşmadım.
Bloody önermem, almayın, aldırtmayın. Kaliteli değildir, fiyatı düşükse, vardır bir şey :)

Peki, umarım bütçeyi yukarıya çekebilirsiniz, gerçekten bir kere alıyorsunuz, çok kaliteli bir set olacak, hayırlısı olsun diyelim şimdiden. Umarım yardımım dokunmuştur.
Bir sıkıntı fark ettim, gönderdiğiniz klavye UK klavye, ben ı ü ö ç gibi harfleri çok kullanıyorum türkçe Q klavye olma imkanı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar parayı klavye mouse ikilisine vermeyin bence. (Şahsi fikrim.)

Hele hele SSD'den kısıp hiç vermeyin. Almayı düşündüğünüz SSD çok iyi. Onu alın. Onun yanınada bunları alın bence. Tabi para sizin istediğiniz gibi harcayabilirsiniz. Ben kendi fikrimi söylüyorum.

Bu klavyeyi şuan kendim kullanıyorum çok memnunum. Geçen sene klavye mouse set olarak 220 TL'ye almıştım. Şuan dolar yüzünden fiyat baya artmış. Mouse'u da iyi ama çok iyi sayılmaz. Klavye cidden güzel.

Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Memchanical TR Oyuncu Klavyesi SGK-3040-KKMF1-TU

Mouse olarakta bunu düşünebilirsin:

ASUS Strix Impact RGB Oyuncu Mouse + Asus Special Design Mousepad | Asus | Optik Sensör Gamer Mouse ASUS P303 ROG Strix Impact Aura RGB Oyuncu Faresi Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da

Toplam 390 TL yaptı. 360 TL cebine kalır. Eğer dersen ki 750 TL'nin tamamını klavye mouse ikilisine vermek istiyorum diye o zaman sana tavsiyem şu yönde olur.

Klavye: HyperX Alloy FPS Blue Switch Mekanik Oyun Klavyesi Fiyatı

Mouse:Asus ROG Pugio Aura Sync RGB Oyuncu Faresi | Asus | Optik Sensör Gamer Mouse Asus P503 ROG Pugio Aura Sync RGB Oyuncu Faresi Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da

yada

SteelSeries Rival 600 Oyuncu Mouse SSM62446 Fiyatı

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı