Kendim kullanıyorum. Nedense ülkemizde çok popüler değil ama en iyi f/p ürünleri çıkaran ve gerçekten kaliteli bir marka olan Bloody'nin ürünlerini öneririm. Klavye olarak bunu öneririm, mouse olarak da bunu öneririm. İkisini de kullanıyorum ve daha hiç sorunla karşılaşmadım. Mouse olarak önerdiğimden daha iyi olan TL8A modeline de bakabilirsiniz
Kendim kullanıyorum. Nedense ülkemizde çok popüler değil ama en iyi f/p ürünleri çıkaran ve gerçekten kaliteli bir marka olan Bloody'nin ürünlerini öneririm. Klavye olarak bunu öneririm, mouse olarak da bunu öneririm. İkisini de kullanıyorum ve daha hiç sorunla karşılaşmadım.
Peki, umarım bütçeyi yukarıya çekebilirsiniz, gerçekten bir kere alıyorsunuz, çok kaliteli bir set olacak, hayırlısı olsun diyelim şimdiden. Umarım yardımım dokunmuştur.
(ben de uyarı aldım ) ve bir sıkıntı fark ettim, gönderdiğiniz klavye uk klavye, ben ı ü ö ç gibi harfleri çok kullanıyorum türkçe q klavye olma imkanı var mı?
O kadar parayı klavye mouse ikilisine vermeyin bence. (Şahsi fikrim.)
Hele hele SSD'den kısıp hiç vermeyin. Almayı düşündüğünüz SSD çok iyi. Onu alın. Onun yanınada bunları alın bence. Tabi para sizin istediğiniz gibi harcayabilirsiniz. Ben kendi fikrimi söylüyorum.
Bu klavyeyi şuan kendim kullanıyorum çok memnunum. Geçen sene klavye mouse set olarak 220 TL'ye almıştım. Şuan dolar yüzünden fiyat baya artmış. Mouse'u da iyi ama çok iyi sayılmaz. Klavye cidden güzel.
Toplam 390 TL yaptı. 360 TL cebine kalır. Eğer dersen ki 750 TL'nin tamamını klavye mouse ikilisine vermek istiyorum diye o zaman sana tavsiyem şu yönde olur.