1300TL SSD, Klavye ve Mouse Önerisi

K55 mekanik değildir, Rival 600 varken G402 almak saçmalık, adamın bütçesi yetiyor, Rival 600 piyasadaki en iyi mousetur. Lütfen saçma önerilerde bulunmayın.
İlla ki mekanik olacak dememiş. Malzeme kalitesi de gayet iyi. Logitech de oldukça kaliteli bir marka. Gayet de ergonomik bir model. Bütçesi yetiyor diye en iyi modeli mi alması gerekir? Kalan para ile de sık kullandığı uygulamaları yükleyebileceği 120GB'lik SATA SSD alınırsa çok daha iyi olur bana kalırsa. Görüşümün neresinde bir saçmalık var acaba?

Bloody önermem, almayın, aldırtmayın. Kaliteli değildir, fiyatı düşükse, vardır bir şey
Bloody kaliteli değil mi? Hiç kullanmadınız herhalde? Fiyatı düşükse vardır diye birşey yok bence. Mousemi 4 yıldır her türlü oyunda kullanıyorum yeni PC dizdim mousemi yine değişmedim. Bloody kaliteli bir markadır.Burada da mousenin incelemesi mevcut.

İfadeler: GKD
Benim de Bloody A90 modelini birkaç kez kullanma fırsatım oldu. Bence de kalitesi fena değil.

970 Evo nvme m.2 SSD yı alın derim. Kısılacak son parçadır kendisi.

Mouse ve klavye olarak Rival 600 ve HyperX Alloy indirimde iken kaçırılmamalıdır. Bütçenizi en fazla 100 TL aşacaktır. Şahsi fikrim K70 leri zorlamanın gereği yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…