131 bin takipçili etkileşimleri yüksek sayfaya 2000 TL reklam ücreti verilir mi?

GreatArcher

Kilopat
Katılım
8 Mart 2014
Mesajlar
4.196
Makaleler
1
Çözümler
4
Bir sayfa buldum ve takipçi sayısına göre etkileşimleri bayağı yüksek. 131 bin takipçisi var ve beğenileri 20-50 bin arası ortalama. Sizce 2000 TL verilir mi story+post olarak?
 
Bir tık fazla, her ne kadar 50bin beğeni alsa da neredeyse %90'ı reklama bakmadan geçiyor. Eğer reklam alacaksanız daha büyük sayfalardan alın derim.
 
Sattığınız ürün/hizmet nedir?
Ürün falan satmıyorum sadece sayfamı tanıtacağım. Sayfa bu Mücahit TERZİOĞLU (@mucahitterzioglu) • Instagram photos and videos

Bir tık fazla, her ne kadar 50bin beğeni alsa da neredeyse %90'ı reklama bakmadan geçiyor. Eğer reklam alacaksanız daha büyük sayfalardan alın derim.
Hocam neye göre %90 Allah aşkına oran vermişsiniz bir de. Araba sayfamı araba ile ilgili bir sayfaya tanıtacağım. Dikkat tabiki çeker.
 
Hocam neye göre %90 Allah aşkına oran vermişsiniz bir de. Araba sayfamı araba ile ilgili bir sayfaya tanıtacağım. Dikkat tabii ki çeker.
Ben mizah sayfasından gitmiştim, 70K olan bir sayfadan 150'ye reklam vermiştim (story ve post) adamın hesabına 5 10K beğeni de geliyordu ama 1K takipçi anca gelmişti, ben de daha fazla uğraşmayıp satmıştım.
 
Zamanında bu işlerin içerisinde bulunmuş biri olarak o fiyat çok fazla. Reklamı vereceğiniz afişte bir o kadar önemli, ciddi anlamda takipçilerin dikkatini çekecek bir afişiniz varsa beklediğinizden çok daha fazla takipçi çekebilirsiniz. Afişiniz kötüyse çok az bir sayı gelebilir sayfanıza. Ayrıca şunuda belirtmek isterim, o 20-30K beğeni alan postlar sayfanın konsepte uygun olarak attığı postlar. Reklam postları maksimum 4 5K beğeni alır ve bir o kadar az izlenir. Lakin, dediğim gibi afişiniz güzelse bunların hepsi tersine dönebilir. Bana kalırsa iş tamamen afişinize bağlı.
 

Geri
Yukarı