nqqk Decapat Katılım 6 Aralık 2018 Mesajlar 242 4 Şubat 2019 #1 1333 MHz RAM destekleyen anakarta 1600MHz RAM takılırsa performansı düşer mi?
Çözüm apesh1t 4 Şubat 2019 Anakart desteği 1333MHz ise bu değerin üstüne çıkamaz. RAM'ler çalışacaktır fakat anakartın desteklediği frekansta.
Anakart desteği 1333MHz ise bu değerin üstüne çıkamaz. RAM'ler çalışacaktır fakat anakartın desteklediği frekansta.
KS KS nqqk Decapat Katılım 6 Aralık 2018 Mesajlar 242 6 Şubat 2019 #11 Maudit dedi: RAM leride doğru seçerek takarsan görüntü gelecektir. Genişletmek için tıkla... Attığın ramleri sipariş verdim. Maudit dedi: RAM leride doğru seçerek takarsan görüntü gelecektir. Genişletmek için tıkla... Kardeşim senin dediğin sistemi topladım şuanda ama bilgisayar açılıyor biosa giremiyorum 15 sanıye sonra kapanıyor @Maudit Son düzenleme: 11 Mart 2019 Artı 0 Eksi
Maudit dedi: RAM leride doğru seçerek takarsan görüntü gelecektir. Genişletmek için tıkla... Attığın ramleri sipariş verdim. Maudit dedi: RAM leride doğru seçerek takarsan görüntü gelecektir. Genişletmek için tıkla... Kardeşim senin dediğin sistemi topladım şuanda ama bilgisayar açılıyor biosa giremiyorum 15 sanıye sonra kapanıyor @Maudit
Mustafa KALENDER Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 290 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #12 nqqk dedi: Attığın RAM'leri sipariş verdim. Kardeşim senin dediğin sistemi topladım şu anda ama bilgisayar açılıyor BIOS'a giremiyorum 15 sanıye sonra kapanıyor @Maudit Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
nqqk dedi: Attığın RAM'leri sipariş verdim. Kardeşim senin dediğin sistemi topladım şu anda ama bilgisayar açılıyor BIOS'a giremiyorum 15 sanıye sonra kapanıyor @Maudit Genişletmek için tıkla...