Merhaba, 3060 Ti ve 13400F işlemcim var. XMP açık 3200MHz 16 GB RAM'de var ancak 12400F 3060ı olan arkadaşım benden daha yüksek FPS alıyor, 60-70FPS fark var. Benim 200'ün altına bile düşüyor çok düşük FPS alıyorum nedeni ne olabilir?
@theumtkyd@Mehmetgs Merhabalar afterburner ile baktım. Diğer testlerden dikkatimi çeken nokta youtubdaki testlerde %30 %40 işlemci kullanıyor. Bende ise %85 ve %90 larda geziyor. Sebebi ne olabilr? arka planda açık işlem yok. Chrome bile kapatıyorum
@theumtkyd@Mehmetgs Merhabalar afterburner ile baktım. Diğer testlerden dikkatimi çeken nokta youtubdaki testlerde %30 %40 işlemci kullanıyor. Bende ise %85 ve %90 larda geziyor. Sebebi ne olabilr? arka planda açık işlem yok. Chrome bile kapatıyorum
Bence normal degil temiz kurulum yapın dediğimiz şeyler işe yaramıyorsa yüklemeyi unuttuğunuz bir driver etkiliyor olabilir
Anakartınız ve chipset driverlari lan drivarlari eksiksiz yüklendimi. kasa arkasına yada önüne taktiğiniz bir usb bile etkiliyor olabilir. Yada altta calisan bir uygulama