xantarespeekk
Decapat
Babana oyun almak için güvenli interneti birkaç dakikalığına kapatıp kapatamayacığını sor. Oyun almak için olacağından bir şey diyeceğini sanmıyorum.
Onun için kapattı zatenBabana oyun almak için güvenli interneti birkaç dakikalığına kapatıp kapatamayacığını sor. Oyun almak için olacağından bir şey diyeceğini sanmıyorum.
Ben de yasaklı siteler için sanmıştım.Onun için kapattı zatenoyun oynamamam için.
Epic Games ne zamandan beri VPN istiyor ilk defa duyuyorum. Steam'de dolar kuru olduğu için Epic Games kadar ucuz olmaz oyunlar. Her türlü Epic Games daha karlı.
Warp adlı uygulamadan DNS modunu aç bakalım. Bu yöntem güvenli internette işe yarar mı bilmiyorum ama şuanda mesela Discord'u öyle kullanmaktayım.Ben de yasaklı siteler için sanmıştım.![]()
Hocam Epic için ne var.142ye Epic Gamesten Detroit Become Human alabilirsin.
WARP adlı uygulamadan DNS modunu aç bakalım. Bu yöntem güvenli internette işe yarar mı bilmiyorum ama şu anda mesela Discord'u öyle kullanmaktayım.
Hocam o fiyata en güzel oyun Detroit onun dışında metro serisi var 2-3 oyun alabilirsiniz Crysisden alabilirsiniz.Hocam Epic için ne var.
Warp modunu kullanmayacaksınız. Ayarlar kısmından 1.1.1.1 olanını seçmeniz gerekmekte.Hocam Epic için ne var.
Şu anda Brave VPN iyi WARP denemiştim ondan önce daha az inidrme hızı veriyor.
Ayrıca buradan 180 TL altı oyunlara bakabilirsiniz.Warp modunu kullanmayacaksınız. Ayarlar kısmından 1.1.1.1 olanını seçmeniz gerekmekte.
![]()
WARP modunu kullanmayacaksınız. Ayarlar kısmından 1.1.1.1 olanını seçmeniz gerekmekte.
Eki Görüntüle 2430146
Ayrıca buradan 180 TL altı oyunlara bakabilirsiniz.
![]()
Epic Games Store | Official Site
A curated digital storefront for PC and Mac, designed with both players and creators in mind.store.epicgames.com
WARP vpn gibi bir şey. İnternet hızını etkiler. DNS etkilemiyor.DNS ve WARP arasındaki fark ne ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.