135 TL oyun önerisi

Kk yanlış anladın güvenli internet olunca internet sağlayıcısı otomatik o sitelerin erişimini kapatıyor ve zaten Epic babadır.

Eğer babanın T.C. kimliğini biliyor isen güvenli interneti kapatmak 5 dakika bile almaz. İnternet sağlayıcınızın sitesinden hemen hallediliyor.

Battlefield 1 ve Battlefield 5 alabilirsiniz. Özellikle Battlefield 25 TL'ye iki ekmek parasına satılıyor.

Var bende 1, 3, 4, 5

Epic için Detroit Become Human'ya da beyond Two Souls öneririm, interneti kapatma konusuna gelecek olursak internet kimin üzerine taahhütlü ise ona bildirim gider diye biliyorum.

O zaman eve gelecek telefonu alacağım mesaj gelince kapatacağım.

Ya baktım siteye de şifre istiyor şifreyi de bilmiyorum mail lazım PC de de babmın mail yok.

O zaman ya ondan rica edeceksin ya da VPN ile Epic Games'i kurup sonra VPN'siz bir şekilde kullanacaksın. Eğer bu yolu seçecek isen sana tavsiyem ekstra VPN indirmeden Opera internet tarayıcısını indir onun kendi VPN'i var, hem virüs derdin falan da olmaz.

O zaman ya ondan rica edeceksin ya da VPN ile Epic Games'i kurup sonra VPN'siz bir şekilde kullanacaksın. Eğer bu yolu seçecek isen sana tavsiyem ekstra VPN indirmeden Opera internet tarayıcısını indir onun kendi VPN'i var, hem virüs derdin falan da olmaz.

Ben Brave taracısı kullanıyorum onun kendi VPN var ondan yararlanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı