1350 Liraya Oyun Amaçlı Sistem Toplama

Serkandmnn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba abilerim, arkadaşlarım. Forumda yeniyim, uzun süredir takipteydim. Oyun için PC toplayacagım. Max bütçem 1350 TL. Öğrenciyim, yanlışlık yapmamak için yardımlarınıza ihtiyacım var. Eğer sistem belirlersem cumartesi alacagım. Ultra takıntım yok, güncel oyunların tadını alsam dahi yeterli Teşekkürler.

Monitörün var mı? Hangi oyunları oynamayı planlıyorsun? Bunları belirtirsen daha net fikirler verilebilir.

Abiler, arkadaşlar bir tek kasa monitor falan var. Gta 5 açarsa iyi olur

Forumda yeni olduğum içi kuralları falan yeni yeni öğrenmeye basladım mesaj atamıyorm asıl hesabım dan. Bu hesaptan yazdım.

Peki o zaman bu hesabı donduracagım. Yeniyim kusura bakmayın biraz acele ettiğim için böyle oldu teşekkürler bilgi için.

İ3 4170 400 TL
MSI H81M-P33 Intel H81 1600MHz DDR3 LGA1150 150 TL
Kingston HyperX Savage 4GB 1600MHz DDR3 Ram x2 200 TL
WD Blue 500GB HDD 120 TL
Deep Cool Smarter Kasa 70 TL
ZALMAN ZM400-LE Serisi 400W Güç Kaynağı 110 TL
Asus R7 260X O.C. GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı 411 TL

1.431 TL yapıyor toplamda. Favori sistemim bu hocam. Forumda iki arkadaşa daha önerdim.

Benimde tavsiyem bu yönde.

Apu sisteme yabancı isen full hd çözünürlük videosu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…