1350 TL Oyun Amaçlı Sistem Toplama

TheReaL

Hectopat
Daha fazla  
Selam.

Bütçemin yettiği kadar kendimce bir sistem topladım.

Sadece League Of Legends adlı oyunu oynayacağım.

Birde Canlı yayın açarsam fena olmaz.

Tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.

Fiyatta artış yapamıyorum.
1350.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
R7 240 ekran kartı evet size LOL oynatır bu fıyata işinizi görecek bir PC toplamışsınız ama keşke bütceniz biraz daha olsaydı. LOL'ü sonsuza kadar oynayacağını sanma. İlerde canın başka oyunlarda oynamak isteyebilir. Başka para bulabileceksen bence bekle ve daha sonra al. En az 1500-1600 ile toplanan PC seni 2 yıl üstü götürür.

O kasa ve PSU'yu sakın alma. Frisby alma 2 gün sonra PSU yandı diye konu açmamak için :D Kendi sistemini al. Bu bütçeye en fazla bu olur. Ama elinde monitör varsa monitör alma ekran kartı yükselt. Monitör önemli değil. Önemli olan PC gücü

Frisby o kasayı almayi kafaya koymuştur ama kime sorsam nasıl canını yaktiysa alırsan öldürür derecesine uyardolar :D
Bende 10 lira daha verdimhttp://GIGABYTE GZ-C135 350W MidT ATX SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar bunu aldım 1 hafta oldu daha kesin birsey soleyemem ama hoşuma gitti
Frisby'e hayır! Kamu Spotu :D

Bu bütçeye gayet güzel bir APU sistem toplanabilir.Görüldüğü üzere...
Eki Görüntüle 97078
Resim gereğinden fazla büyük olmuş kusura bakmayın. KDV dahil 1300 TL civarında oluyor. PSU'yu fazla tuttum ileride gidip bir GTX 960 veya 280X takarsınız canavar olur.
Kesinlikle güzel sistem. Bu sistemi alabilirsin. İleride de güçlü bir ekran kartı alırsın. Alamazsan üzülme. İşlemcin güçlü ve içinde R7 ekran kartı var.

Bir tek @Silinen üye sistemindeki anakartı bunu alıp satın alabilirsiniz sistemi. Arkadaşım bütçenize uygun sistem toplamış ama kasayı abartmış ileride R7 360 veya R7 260X takarak daha iyi performans elde edebilirsin. Bir de A10-7870K alın derim daha ileriye dönük ve performanslı olur.
MSI A68HM GRENADE AMD A68H 2133Mhz(OC) DDR3 Soket FM2+ mATX Fiyatı
AMD A10-7870K AMD İşlemci
Eğer istersen buna bakabilirsin eski kasanı ve PSU'nu bu sistemde kullanabilirsin bir sıkıntı çıkmayacaktır. Eğer sıkıntı çıkar dersen bu PSU işini görecektir.
Aopen AO350 Power Supply
1350kasahariç apu.PNG

Son düzenleme:
Yalnız 50
Bu bütçeye gayet güzel bir APU sistem toplanabilir.Görüldüğü üzere...
Eki Görüntüle 97078
Resim gereğinden fazla büyük olmuş kusura bakmayın. KDV dahil 1300 TL civarında oluyor. PSU'yu fazla tuttum ileride gidip bir GTX 960 veya 280X takarsınız canavar olur.
Yalnız ben 50TL ile alınabilecek bir monitör bilmiyorum :ROFL: arkadaş monitör dahil bir sistem toplamış.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı