En ucuz Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.270,23 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz High Power 80 Plus HPQ-500ST-H12S 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power 80 Plus HPQ-500ST-H12S 500 W Power Supply özelliklerini incele, 1.294,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Yakın birinden rica edebilirsin kredi kartı konusunda aylık olarak sen ödersin. Şimdi seni tanıyor olsam ben yardımcı olurdum da malesef elimden bişey gelmiyor.
Yakın birinden rica edebilirsin kredi kartı konusunda aylık olarak sen ödersin. Şimdi seni tanıyor olsam ben yardımcı olurdum da malesef elimden bişey gelmiyor.
Kasadan memnunum fan rengini ayarlayabiliyorum ben ekran kartım RTX3050 boşta 38 derece PSU'da güzel i3 12100F işlemcim stok fanla İstanbul'un 30 derece sıcağında yükte 70 derece diğer bilinmedik markaları tercih etmektense ben olsam bunu tercih ederim.
İncelemesine bakabilirsiniz.
Ben Donanım Arşivi'nden görmüştüm kasa modifiyem diye bir sayfa Instagram'da Custom panel yapıyormuş 10 15 derece fark ediyor eğer ısınırsa ondan alabilirsin ama çok iyi fiyat sakın kaçırma.