13600K için 2500 TL'ye sıvı soğutma önerisi

KeljiX

Decapat
Daha fazla  
O zaman LS/LT 520 alabilirsin, CM serisi direk çöp kutusu.
LS mi önerirsin LT mi?

Sistemim aşağıdaki gibi. Kasanın üst kısmı maksimum 280mm alan barındırabiliyor bu yüzden önerebileceğiniz başka soğutucular varsa bunu baz alarak önerirseniz sevinirim.

İşlemci: i5 13600K
Anakart: Asus Prime B660-Plus D4 ATX
Ekran kartı: XFX Merc310 RX 7900 XT
Ram: CORSAIR VENGEANCE RGB RT 32 GB 3600 MHZ CL16
SSD 1: Crucial P5 Plus 1 TB
SSD 2: Silicon Power P34A60 512 GB
PSU: FSP Hydro GSM Lite Pro 750 Watt Gold Plus
KASA: Lian Li Lancool 205 Mesh Black

LS mi önerirsin LT mi?

Sistemim aşağıdaki gibi. Kasanın üst kısmı maksimum 280mm alan barındırabiliyor bu yüzden önerebileceğiniz başka soğutucular varsa bunu baz alarak önerirseniz sevinirim.

İşlemci: i5 13600K
Anakart: Asus Prime B660-Plus D4 ATX
Ekran kartı: XFX Merc310 RX 7900 XT
Ram: CORSAIR VENGEANCE RGB RT 32 GB 3600 MHZ CL16
SSD 1: Crucial P5 Plus 1 TB
SSD 2: Silicon Power P34A60 512 GB
PSU: FSP Hydro GSM Lite Pro 750 Watt Gold Plus
KASA: Lian Li Lancool 205 Mesh Black
LS ve LT aynı sadece kozmetik farkı var.

LS ve LT aynı sadece kozmetik farkı var.
Acaba önerebileceğiniz başka bir soğutucu var mı? 2500 TL bütçeye başka bir sıvı soğutma önerebilir misiniz? Daha iyi olduğunu düşündüğünüz başka sıvı soğutma var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arctic bakabilirsin uygun fiyata bulabilirsen. Sapphire 360 ya da 240 AIO'suna bakabilirsin.

Arctic bakabilirsin uygun fiyata bulabilirsen. Sapphire 360 ya da 240 AIO'suna bakabilirsin.

Bunlar var hocam. Fakat arctic'de ses sorunu var diyorlar. Daha önce kullanma fırsatın oldu mu? Kasa 360 desteklemiyor maalesef. Yukarıdan hangisini önerirsin?

@messinicocugu hocam sende bakabilir misin?

RGB değil. Sadece pompa RGB.
Hocam şimdi alım gerçekleştiriyorum. LS alacağım. Fakat son kez bir şey sorayım. 600 lira fark için pişmanlık yaşar mıyım? Yani keşke arctic alsaydım der miyim? Aralarında üst düzey bir derece farkı olur mu? Birkaç forumda daha sordum. Bazısı arctic daha iyi ve parasına değer falan diyor. Şimdi 600 tl için pişman olmakta istemiyorum. Çok soru sordum kusura bakma.

Hocam şimdi alım gerçekleştiriyorum. LS alacağım. Fakat son kez bir şey sorayım. 600 lira fark için pişmanlık yaşar mıyım? Yani keşke Arctic alsaydım der miyim? Aralarında üst düzey bir derece farkı olur mu? Birkaç forumda daha sordum. Bazısı Arctic daha iyi ve parasına değer falan diyor. Şimdi 600 TL için pişman olmakta istemiyorum. Çok soru sordum kusura bakma.

Pişman olmazsınız hocam zaten LS520 Arctic 240M üstü bir ürün ki 13600K için Arctic 240M bile yeterli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı