1366x768 destekleyen monitörde 1920x1080 olarak kullanma

ylcemr

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
Samsung (Model bilinmiyor)
Bilgisayarım 1366x768 görüntü boyutunu destekliyor. İşlemci: 11th gen Intel(R) Core(tm) i5-1135G7 ekran kartı: Intel Iris Xe Graphics bulunuyor. Elimde harici bir Samsung monitör var. O monitöre bağlayıp 1980x1080 ayarında kullanabiliyorum. Bu ayarda kullanmam işlemci veya ekran kartına herhangi bir zarar verir mi?

Bilgisayarım 1366x768 görüntü boyutunu destekliyor. İşlemci: 11th gen Intel(R) Core(tm) i5-1135G7 ekran kartı: Intel Iris Xe Graphics bulunuyor. Elimde harici bir Samsung monitör var. O monitöre bağlayıp 1980x1080 ayarında kullanabiliyorum. Bu ayarda kullanmam işlemci veya ekran kartına herhangi bir zarar verir mi?
Bilgisayarım şunu destekliyor diye bir şey yok, o oran taktığın monitöre göre değişir.
Hayır işlemci veya ekran kartına bir zarar vermez, fark edebileceğin bir yüke de sokmaz.

Zarardan ziyade sisteme ekstra yük bindirirsin. 2 ekrana görüntü vermeye çalışacak bilgisayar. Masaüstünde 2 monitör kullanmak gibi düşünebilirsin yaptığını.

Monitörü çift monitör olarak kullanmayacağım. Yalnızca 2. monitör seçeneğiyle sadece harici monitörü kullanacağım. Onu sormuştum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı