1366X768 monitörde 1920X1080 seçeneği var

nymberg

Centipat
Arkadaşlar 1366X768 olan monitörümde 1920X1080'e kadar olan seçeneklerin hepsi gözüküyor. NVIDIA üzerinden DSR kapalı olmasına rağmen böyle. Oyunlar bu sebeple en yüksek çözünürlükte açılıyor ve out of range hatası alıyorum. 1366X768'in üstünü görmemek için ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Monitörün desteklemdiği çözünürlükleri gizle diye bir seçenek var. Onu aktif edin. Monitörünüzün desteklediği en yüksek çözünürlükte ayarlama yapıp, reset atın.
Bu seçenek nerede acaba? Gelişmiş görüntü ayarlarının içinde Hz değiştirme seçeneğinin altındaki modları sakla olanı diyorsanız o seçeneği işaretleyemiyorum sebepsizce. Kapalı o seçenek işaretleme yapamıyorum.

GeForce Experience programını bir deneyin isterseniz.

GeForce Experience üzerinde herhangi bir oyunun ayarını yapmaya çalıştığımda 1920X1080 önerilen çözünürlük olarak gözüküyor. Ben bunu elle 1366X768'e alıyorum. Fakat niye 1080p otomatik önerilen onu nasıl düzelteceğim. Oyunlar bu sebeple desteklenmeyen çözünürlükte başlıyor ve OUT OF RANGE hatası alıyorum. Nvidia üzerinde DSR kapalı olmasına rağmen çözünürlük seçenekleri çok yüksek. En fazla 1366x768 görmek istiyorum.

GeForce Experience üzerinde herhangi bir oyunun ayarını yapmaya çalıştığımda 1920X1080 önerilen çözünürlük olarak gözüküyor. Ben bunu elle 1366X768'e alıyorum. Fakat niye 1080P otomatik önerilen onu nasıl düzelteceğim. Oyunlar bu sebeple desteklenmeyen çözünürlükte başlıyor ve out of range hatası alıyorum. NVIDIA üzerinde DSR kapalı olmasına rağmen çözünürlük seçenekleri çok yüksek. En fazla 1366X768 görmek istiyorum.

Bende de öyle oluyordu, GTX 1050 vardı bende öyle yapıyordum. Ama, ben bu olayı ekran kartımın 1080P desteklediği için en son çözünürlüğe alıyor diye düşünüyordum. Başka bir açıklama bulamamıştım.

Bende öyle oluyordu GTX 1050 vardı bende öyle yapıyordum. Ama ben bu olayı ekran kartımın 1080P desteklediği için en son çözünürlüğe alıyor diye düşünüyorum.

Kendi bilgisayarımda 1660 Super kullanıyorum. Onda da destekliyor fakat böyle olmuyor. Monitörün desteklediği maksimum çözünürlük neyse onu gösteriyor. Daha fazla seçenek bulunmuyor. DSR çarpanı kapalı olmasına rağmen hepsini göstermesi çok garip.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı