OsMpq Centipat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #1 Selam arkadaşlar, geçen sene Ekim'de MSI Vector GP68HX laptop aldım ve şu ısınma sorununu bir türlü çözemedim onun için undervolt yapmaya karar verdim yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2025
Selam arkadaşlar, geçen sene Ekim'de MSI Vector GP68HX laptop aldım ve şu ısınma sorununu bir türlü çözemedim onun için undervolt yapmaya karar verdim yardımcı olursanız sevinirim.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.583 Makaleler 2 Çözümler 1.625 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #2 Onun yerine işlemciye Watt limiti koyabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Onun yerine işlemciye Watt limiti koyabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS OsMpq Centipat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Onun yerine işlemciye watt limiti koyabilirsiniz. h Genişletmek için tıkla... Hocam bu zarar veriri mi? Çünkü ben bunu yapıyorum ve cidden sıcaklıklar düşüyor ama zarar verir diyorlar sizce verir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Onun yerine işlemciye watt limiti koyabilirsiniz. h Genişletmek için tıkla... Hocam bu zarar veriri mi? Çünkü ben bunu yapıyorum ve cidden sıcaklıklar düşüyor ama zarar verir diyorlar sizce verir mi?
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.583 Makaleler 2 Çözümler 1.625 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #4 OsMpq dedi: Hocam bu zarar veriri mi? Çünkü ben bunu yapıyorum ve cidden sıcaklıklar düşüyor ama zarar verir diyorlar sizce verir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, yükü azaltmanıza yarayan bir işlem. Zarar verme imkanı yok. Artı 0 Eksi
OsMpq dedi: Hocam bu zarar veriri mi? Çünkü ben bunu yapıyorum ve cidden sıcaklıklar düşüyor ama zarar verir diyorlar sizce verir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, yükü azaltmanıza yarayan bir işlem. Zarar verme imkanı yok.
KS KS OsMpq Centipat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #5 Mustafa.Kaan dedi: Hayır hocam, yükü azaltmanıza yarayan bir işlem. Zarar verme imkanı yok. Genişletmek için tıkla... Mesela Valorant oynarken 40'a 40 yapıyorum sıcaklıklar sağlam düşüyor ama insan sorguluyor zararı olur mu diye. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Hayır hocam, yükü azaltmanıza yarayan bir işlem. Zarar verme imkanı yok. Genişletmek için tıkla... Mesela Valorant oynarken 40'a 40 yapıyorum sıcaklıklar sağlam düşüyor ama insan sorguluyor zararı olur mu diye.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.583 Makaleler 2 Çözümler 1.625 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #6 OsMpq dedi: Mesela Valorant oynarken 40'a 40 yapıyorum sıcaklıklar sağlam düşüyor ama insan sorguluyor zararı olur mu diye. Genişletmek için tıkla... Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz hocam, zarardan ziyade faydası olur. Arabanın devirini düşürmek motoru zorlamamak gibi düşünün. Artı 0 Eksi
OsMpq dedi: Mesela Valorant oynarken 40'a 40 yapıyorum sıcaklıklar sağlam düşüyor ama insan sorguluyor zararı olur mu diye. Genişletmek için tıkla... Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz hocam, zarardan ziyade faydası olur. Arabanın devirini düşürmek motoru zorlamamak gibi düşünün.
KS KS OsMpq Centipat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #7 Mustafa.Kaan dedi: Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz hocam, zarardan ziyade faydası olur. Arabanın devirini düşürmek motoru zorlamamak gibi düşünün. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam cidden içimi rahatlattınız. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz hocam, zarardan ziyade faydası olur. Arabanın devirini düşürmek motoru zorlamamak gibi düşünün. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam cidden içimi rahatlattınız.