13K Oyun Bilgisayari Toplama

Alpereno77

Centipat
1- Anakart ASUS Prime X570-PRO AMD X570 AM4 Ryzen DDR4 4400MHz (O. C. ) M.2

2- İşlemci AMD Ryzen™ 7 3700X

3- RAM G.Skill TridentZ RGB DDR4-4400 C18 DC - 16 GB

4-ASUS GeForce ROG STRIX RTX 2080 Super OC grafikkort 8G

5- Xigmatek OVARTAKE 6x120MM FAN + Rainbow LED BAR USB3.0 Gaming KASA FULLPOWER

6-Corsair HX Series, HX1000,1000 Watt, 80+ Platinum Certified, Fully Modular Power Supply

7- Corsair 480GB Force Serisi MP500 NVMe M.2 SSD (3000 MB Okuma/2400MB Yazma)

8-Custom sıvı Sogutma Sistemi ile Cift tank Cift radyotör olarak sogutayacağım.

9- Cooler Master MasterFan Pro Air Pressure 120 RGB ASUS Sync auro destekli

10- Kasanın fanları, RAM, ve anakart LED'leri ASUS Sync auro ile tüm LED'leri kontrol edilebilcek.

Şimdi arkadaslar toplicağım bu gamming bilgisayar hakkında ne diyeceksiniz sizce hepsi uyumlu mu? Seçtiğim bileşenler hakkında ne diyeceksiniz yorumlarınızı alalım? Ben boyle bir bilgisayar toplamayı dusunuyorum yanlıslarım hatalarım olduysa yorum yapmanızı rica ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Depolama az güç kaynağı çok fazla.

Tesekkur ederim yorumunuz için ben ayrı olarak ıronwolf 2 tb hdd alıcam zaten onu yazmaya gerek duymadim guc kaynagı konusuna gelırsekte 12 adet fan baglayacagim almışken boyle bir sistem icin en iyisi olsun dedim . belki ileride 2.ci bir ekran kartida takabilirim ondan dolayi biraz yuksek aldim.

Az derken M2 SSD olarak az dedim bence 2 ekran kartıda taksanız 1000W bir güç kaynağı çok kaçar güç kaynağından biraz kırpıp en az 1TB M2 bir SSD almanızı öneririm.

2 tane RTX 2080 ne bilim yani böyle zenginlik görüldümü. Özellikle 12 tane fan Neyse hayırlı olsun.

2 tane RTX 2080 ne bilim yani böyle zenginlik görüldümü. Özellikle 12 tane fan Neyse hayırlı olsun.

tesekkur ederim ben bu pc yi hayatimda ilk defa kendime toplayacagim ve 5 10 yil kullanicam cocuklarima bile yetecek bir sistem toplamayi dusundugumden boyle bir sisteme karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…