Problem o değil, ben kit öneriyorum tek tek al diyor. 3600 öneriyor, anakart 3200. Madem daha iyisini öneriyor, bütçeyi tutturamıyor ama gene de. 3600 RAM al demesi kolay, ona göre anakartta koysun o zaman.
Hocam maalesef almışken kaliteli bir şey almak istiyorum ileride upgrade yapmayıda düşünmüyorum beni idare edecek bir sistem toplamışsınız elinize emeğinize sağlık.
Anakart 3600 desteklemediği sürece, ben o öneriyi yapmam. İleride alabilirse DDR5 alsın bu arada. Ben olsam kit halinde alırım, arkadaşa da öyle öneriyorum. Dikkat ederseniz forumda kimse kit dışında tavsiye vermez.
Hocam maalesef almışken kaliteli bir şey almak istiyorum ileride upgrade yapmayıda düşünmüyorum beni idare edecek bir sistem toplamışsınız elinize emeğinize sağlık.
Neredeyse 3060 seviyesinde bir kart diyebilirim. Kimi oyunda geçiyor kimi oyunda geri kalıyor. Size attığım sistemi alabilirseniz sizi çok uzun süre götüreceğinin garantisini verebilirim.
Neredeyse 3060 seviyesinde bir kart diyebilirim. Kimi oyunda geçiyor kimi oyunda geri kalıyor. Size attığım sistemi alabilirseniz sizi çok uzun süre götüreceğinin garantisini verebilirim.