14.000 TL Gaming laptop önerisi

alila33

Hectopat
Hayırlı günler, bütçem 14.000 civarı çok fazla üstüne çıkamam önerebileceğiniz oyunlarda beni üzmeyen aynı zamanda yüksek grafiklerde takılacağım bir laptop önerisi verirseniz mutlu olurum. Aklımda klasik olarak Lenovo Ideapad Gaming 3 var. RTX 3050 Ti'dan güç alıyor ama 4 GB olması üzdü beni. Oyunlarda herhangi bir eksisi, darboğaz problem vs olur mu? Ya da GTX 1650'den güç alan bir laptopa yönelmeli miyim, yardımcı olursanız mutlu olurum.

IdeaPad'i al.

Attığınız modellerin hepsi kötü Ideapad alinabilir ve 4 GB VRAM sıkıntı. 3050 kullanicisi olarak söylüyorum bunu, boş oneri yapmissiniz bir tık.

Herkesin isteğine göre fakat 4 GB VRAM günümüz oyunlarında iş görür. Bu bütçede 4 GB VRAM'den fazla model varsa atabilirsiniz.

Herkesin isteğine göre fakat 4 GB VRAM günümüz oyunlarında iş görür. Bu bütçede 4 GB VRAM'den fazla model varsa atabilirsiniz.

Bu bütçede yok zaten abartiyorsunuz demiş bende ona cevap verdim zorunda kalmasam 3050 almazdim bende tabii ki de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…