14.000 TL PC toplama tavsiyesi

Bütçe
14000
Hocam aynı sistemi aldım ben, lakin ben alırken özelleştirme vardı galiba zira ben yükseltmiştim. Stoklardan kaynaklı mı anlamadım, dikkat etmedim özelleştirmenin kapalı olduğuna. Dediğiniz gibi az, sisteme ek alındığı taktirde de olmaz, ücret artar iyice. Fakat Amazon global de bazı fırsatlar denk geliyor onları takip etmenizi tavsiye ederim, geçende arkadaş aldı 6.900'e RTX 3060, ki şu an bu fiyat neredeyse GTX 1660 Super fiyatı.
Anladığım kadarıyla benim adam akıllı bir şey almak için bütçeyi yükseltmem gerekiyor.Çoğu insan Amd ekran kartlarına sıcak bakmıyor ama rx6700xt 3070 le kapışıyor ve fiyat olarakta performansında göre gayet makul diye düşünüyorum sizce bu sistem nasıldır?Hem 750w bir güç kaynağına da sahip rahatlıkla overclock yapabilirim diye düşünüyorum.

Anladığım kadarıyla benim adam akıllı bir şey almak için bütçeyi yükseltmem gerekiyor. Çoğu insan AMD ekran kartlarına sıcak bakmıyor ama RX 6700 XT 3070 le kapışıyor ve fiyat olarak da performansında göre gayet makul diye düşünüyorum sizce bu sistem nasıldır? Hem 750W bir güç kaynağına da sahip rahatlıkla overclock yapabilirim diye düşünüyorum.

AMD ekran kartlarında sıklıkla karşılaşılan siyah ekran hatasından dolayı :)
Tavsiyem ya 11 th gen Intel'ya da Ryzen 5xxx serisi işlemci kullanmanız eğer olmuyorsa 3060 gibi bir kartı beslemek için 3700X yeter fakat soğutma tarafını düşünmeniz gerekir bu sefer. RAM'leriniz mümkünse 3600 CL 16 olmuyorsa CL 18 tercih edin, Crucial Ballistix'ler vardı uygun fiyata ya da Patriot'lar. Güç kaynağınız 650W tier B olmalı en kötü diye düşünüyorum bunların fiyatı da 700 liradan başlıyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı