AMD Ryzen 7 3700X Sekiz Çekirdek 3.60 GHz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Fakat güvenilir bir sitede stokta bulursanız kaçırmayın.
G.Skill Trident Z RGB 16 GB (2x8) 3600 MHz DDR4 CL18 F4-3600C18D-16GTZR Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Samsung 860 EVO MZ-76E500BW 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Toshiba P300 High Performance 3.5" Sata 3.0 1TB Dahili Sabit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Teşekkür ederim kardeşim ama Zotac ekran kartıyla fiyatı biraz daha azaldı tabiki bu güzel birşey ama Zotac için kronik sorunlar varmış diye duydum bazı forumlarda pek güvenemiyorum. Ayrıca 5600x'i bende istiyordum ama stok soğutucusu olmadığı için ve soğutuculardan pek anlamadığım için 3700x'den yanaydım çünkü kendi stok soğutucusu var ve iyi diyorlar. 5600x için önerebileceğin bir soğutucu var mı ? Fiyatı uçmamak şartıyla kardeşim.
Teşekkür ederim kardeşim ama Zotac ekran kartıyla fiyatı biraz daha azaldı tabii ki bu güzel bir şey ama Zotac için kronik sorunlar varmış diye duydum bazı forumlarda pek güvenemiyorum. Ayrıca 5600X'i bende istiyordum ama stok soğutucusu olmadığı için ve soğutuculardan pek anlamadığım için 3700X'den yanaydım çünkü kendi stok soğutucusu var ve iyi diyorlar. 5600X için önerebileceğin bir soğutucu var mı? Fiyatı uçmamak şartıyla kardeşim.