14.000 TL'ye Gaming laptop önerisi

Katılım
5 Ağustos 2022
Mesajlar
87
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Daha önce açılmış konular var, fakat malumunuz sürekli gelen zamlardan ötürü fiyatlar devamlı olarak artışta. Mevcut fiyatlarda önerebileceğiniz, 5-6 yıl boyunca beni aldığıma pişman etmeyecek, kronik sorunları ve ısınma problemleri olmayan Gaming notebook önerilerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Ben bunun (birincinin) Ryzen 5 5600H ve GTX 1650 modelini aldım. Sanırım perşembe günü gelecek. Merak ederseniz cevaplayabilirim ancak bende araştırmalar sonucu en iyi olarak bu bilgisayarı buldum (13K)
@Kasım Can Aydoğan.
 
Son düzenleme:
Sizce işlemci konusunda Intel mi daha önde şu an yoksa AMD Ryzen serisi mi? Eski AMD işlemcilerden çok çektim çünkü, AMD bende kötü bir izlenim bıraktı. Uzun zamandır da işlemci piyasasını takip etmiyorum.
 
GTX 1650 yerine biraz daha koyup bunu almak daha mantıklı.
 
AMD ekran kartlarına, eski bilgisayarımda en son illet ettiğim sürücü sıkıntıları nedeniyle biraz soğuk bakıyorum açıkçası. DLSS, Reflex gibi teknolojiler de beni Nvidia'ya biraz daha yaklaştırıyor.






Bu 3 Laptop arasında kaldım. Sizce içlerinden hangisinin alınması daha mantıklı? Veya bunların fiyatına daha iyi performans verebilecek, daha memnun edecek bir ürün var mı?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı