14.000 TL'ye Gaming laptop önerisi

Daha önce açılmış konular var, fakat malumunuz sürekli gelen zamlardan ötürü fiyatlar devamlı olarak artışta. Mevcut fiyatlarda önerebileceğiniz, 5-6 yıl boyunca beni aldığıma pişman etmeyecek, kronik sorunları ve ısınma problemleri olmayan Gaming notebook önerilerinizi bekliyorum.
 

Dell modeli soba hocam haberiniz olsun.

AMD ekran kartlarına, eski bilgisayarımda en son illet ettiğim sürücü sıkıntıları nedeniyle biraz soğuk bakıyorum açıkçası. DLSS, reflex gibi teknolojiler de beni NVIDIA'ya biraz daha yaklaştırıyor.




Bu 3 laptop arasında kaldım. Sizce içlerinden hangisinin alınması daha mantıklı? Veya bunların fiyatına daha iyi performans verebilecek, daha memnun edecek bir ürün var mı?

Acer Aspire işlemcileri zayıf diye biliyorum hocam 1650 de kurtarmaz gibi daha çok araştımalısınız.
 
Dell modeli soba hocam haberiniz olsun.



Acer Aspire işlemcileri zayıf diye biliyorum hocam 1650 de kurtarmaz gibi daha çok araştımalısınız.

Yanıtın için teşekkür ederim. Bilgisayarı aldım yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. HP Victus-16 modelini aldım bunlardan herhangi birini değil.
 
Hocam merhaba şu anda kullanmıs oldugunuz ürün nasıl almayı planlıyorum oynuyorsanız CS:GO'da 1280 1024 de dusuk-orta ayarlarda kac FPS alıyorsunuz
1080p en yüksek ayarlarda Valorant'da ortalama 150-160 fps alıyorum. CS:GO oynamadığım için bir yorum yapmam doğru kalmaz. 8 GB RAM takviyesi ile bilgisayar çok daha güçlenebilir. Performansından memnunum.
 
1080p en yüksek ayarlarda Valorant'ta ortalama 150-160 FPS alıyorum. CS:GO oynamadığım için bir yorum yapmam doğru kalmaz. 8 GB RAM takviyesi ile bilgisayar çok daha güçlenebilir. Performansından memnunum.

Bu zamana kadar olan tecrübenizi yazabilir misiniz acaba diger oyunlarda nasıl performans verıyor özellikle yeni cıkan oyunlarda detaylı olarak arastırmaya girdim 3060'lı laptopların fiyatı cok uçuk 3060 düşünüyordum aslında ama bütçe kısıtlı.
 

Geri
Yukarı