14.000 TL'ye Hazır Sistem Önerisi

Daha fazla  
Bu ürün size pahalı mı geldi sloganını yapmamak için zor tutuyorum ama umuyorum ki çok oyun bağımlısı değilsindir yoksa kurtarmaz

Kaç yıl idare ettirir bu?
Full amd ise 2-3 ortalama arada bir girerim stress atarım kafaysa daha uzun süre gider ama o zamana oyunlar artık daha güçlü pcler ister yeni oyunlar sıkıntı olur

Paran kısıtlıysa neden bilgisayarına el bombası bağlıyorsun ? Dandirik kasaya bir noktaya kadar katlanırsın ama o SSD, o Ram ve özellikle o PSU markası hiç güven vermiyor. Ben olsaydım bunu alacağıma 6600 alırdım ama o parçaları düzgün ve kaliteli seçerdim.

Paran kısıtlıysa neden bilgisayarına el bombası bağlıyorsun ? Dandirik kasaya bir noktaya kadar katlanırsın ama o SSD, o Ram ve özellikle o PSU markası hiç güven vermiyor. Ben olsaydım bunu alacağıma 6600 alırdım ama o parçaları düzgün ve kaliteli seçerdim.
SSD'yi ve PSU'yu anlarım da XPG RAM'lerin nesi var arkadaş?

Paran kısıtlıysa neden bilgisayarına el bombası bağlıyorsun? Dandik kasaya bir noktaya kadar katlanırsın ama o SSD, o RAM ve özellikle o PSU markası hiç güven vermiyor. Ben olsaydım bunu alacağıma 6600 alırdım ama o parçaları düzgün ve kaliteli seçerdim.

XPG Gammix RAM'lerde hiçbir sorun yok hocam sadece zamanlamaları yüksek gelebilir ancak çok rahat bir şekilde düşürülebiliyor. SSD gerçekten mükemmel değil ancak yine de fiyata göre iyi. PSU 80+ ve C4 değil. Bir akım korumalı priz ile çözülebilir. Dolar 26 ve 14K'ya böyle bir sistem bulamazsınız ki sistem ilk çıktığında 12K idi. Bazı özelleştirmeler yapılarak rahatça alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı