RKY / RYZEN 5 5500 / RX 6700 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
INTEL I3 12100F - SAPPHIRE RX 6700 - H610M-E DDR4 - 500GB SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 12100F - SAPPHIRE RX 6700 - H610M-E DDR4 - 500GB SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu güzelmiş ileride RTX serisi eklemek istesem bir sorun çıkarır mı sistem?
Bunun ekran kartını duymamıştım hiç performanslı mı?
Bunun yerine 16000₺ye RTX 3060'lı sistem buldum hocam ana istediğim o.
Tek farkı RTX teknolojisi yok yani.
Pc bu hocam.
Hocam bütçe en fazla ne kadar olabilir?Anakartı ileride yükseltmeye uygun olacak bir şey olursa sevinirim. Ana amacım oyun olacak işlemcisine sonradan yükseltme yapabileceğim bir sistem de önerebilirsiniz. Sadece kasa olacak normalde sistemim hazır ama ona bütçeyi toplayamazsam diye yedek bir öneri bekliyorum.
Hocam bütçe en fazla ne kadar olabilir?
Hocam siz satana kadar belki zam gelecek.Şu an Max 16 elimdeki PS4 ve PC'yi satıp alacağım öğrenci bütçesiyle de fazla ekleyemiyorum üstne.
DLSS yok. FSR var mi bilmiyorum ama Intel'in kendi XeSS diye seyi var.
Hocam siz satana kadar belki zam gelecek.